21 Νοε 2008

Ανοίξτε τα μάτια σας επιτέλους!

Επειδή δεν αντέχω άλλο να ακούω τις βλακείες που λέγονται (και δεν λέγονται) για τον Παπακωνσταντίνου από διάφορους, επειδή περίμενα χθες κάποιος να αντιδράσει στο σχόλιο μου για την ΧΤ, επειδή μόνο ο Ραγκούσης τόλμησε να ψελλίσει δυο κουβέντες υπεράσπισης του αυτονόητου, ανοίξτε λίγο τα μάτια σας όλοι και διαβάστε παρακάτω από την κατάθεση Σωτηροπούλου ... και μετά βάλτε το ..υποχθόνιο μυαλό σας να δουλέψει!
Η μαγική λέξη είναι ... ΚΟΖΑΝΗ!


Είναι απορίας άξιον! Ο ένας (δεν) τόμαθε πριν δυο μήνες! Μα ο άλλος το ήξερε δυο χρόνια! Γιατί δεν τον ψέγει κανείς?

Άνεμε ... νομίζω πως πρέπει να συμπεριληφθεί και αυτός στο wiki

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αποκάλυψη της συνάντησης του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπακωνσταντίνου με τον κατασκευαστή Θανάση Πάπιστα έχει και εσωκομματική διάσταση. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του parapolitika.gr ο άνθρωπος που διέρρευσε στην Αθήνα την σχετική πληροφορία είναι δημοσιογράφος που εργάζεται (ως ανταποκριτής) σε μεγάλη Αθηναϊκή εφημερίδα. Το εν λόγω πρόσωπο είναι γνωστό ότι συνδέεται με στενή φιλία με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Από κει και πέρα τα σχόλια είναι δικά σας.

ANemos είπε...

Φυσικά και να μπει.
Θέλεις να συμμετάσχεις στην πρωτοβουλία;

Στέλιος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Πρώτος πρώτος υπερασπίστηκα τον Παπακωνσταντίνου.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
blogger είπε...

Να το ξεκαθαρίσουμε λίγο.
Στον Βενιζέλο έστειλαν φάκελλο για το σκάνδαλο. Όπως έκαναν την ίδια εποχή και άλλοι σε άλλου βουλευτές και του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ.

Η παπαριά για την οποία κατηγορούν οι δεξιοί τον Παπακωνσταντίνου είναι ότι δήθεν γνώριζε για τον εκβιασμό που σχετίζεται με ένα μικρό κομμάτι του σκανδάλου.

ΥΓ. Για την ιστορία, όταν άρχισαν να καταφθάνουν φάκελλοι στα βουλευτικά γραφεία, άρχισαν και οι πρώτες Ερωτήσεις στη Βουλή.

blogger είπε...

Μην δημιουργούμε προβλήματα από το πουθενά.

spallantzas είπε...

@Anemo
Ο χρόνος δεν επιτρέπει "πλήρη και αποκλειστική απασχόληση". Θα παρακολουθώ όμως και θα συμμετέχω.
@krogia
Μη βιάζεσαι, γιατί θα εκπλαγείς! Ο Βαγγέλης ήξερε και για τον εκβιασμό! Ξέρεις νομιζω καλά, ότι εγω δεν γράφω κάτι, αν δεν είμαι απολύτως σίγουρος. Τώρα αν άλλοι δεν θέλουν να το δουν, δικό τους πρόβλημα, όχι δικό μου.
Ο Γ.Παπακωνστανίνου απάντησε "καλο το παραμύθι, αλλά δεν υπάρχει Δράκος". Μάλλον θα έπρεπε να πει "ψάξτε αλλού για δράκο!"

spallantzas είπε...

χρήσιμο επίσης θα ήταν να βορύμε αυτές τις πρώτες ερωτήσεις στη Βουλή. Πότε έγιναν, τι ρωτούσαν και ποιος τις υπέγραφε!

Για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους! Η δεξιά συμμορία της Θεσσαλονίκης είναι γνωστή εδώ και χρόνια! Πολύ πριν την εκλογή του 2004! Γνωστές είναι επίσης οι "συμμορίες" του ΠΑΣΟΚ στην πόλη εδώ και επίσης πολλά χρόνια, γνωστές και οι "συναλλαγές" με τη δεξιά συμμορία, συναλλαγές που έχουν κοστίσει εδώ και δεκαετίες το Δήμο και τη Νομαρχία. Γνωστό είναι επίσης τοις πάσι ότι το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης δε γουστάρει ΓΑΠ.
Όποιος πιστεύει ότι όλα αυτά είναι συμπτώσεις, κι αν επίσης δεν βλέπει ότι 4 στα 5 σκάνδαλα τα τελευταία χρόνια ξεκινούν από αυτή τη σφηκοφωλιά, τότε απλά δεν θέλει να δει την πραγματικότητα!