2 Δεκ 2009

Τολό : Η ελπίδα είναι εδώ ... και είναι όμορφη....

" ... Κι όμως! Υπάρχει και η άλλη όψη , αυτή της πρωτόγονης ομορφιάς και της απίστευτης γαλήνης, αυτή που χαρακτήριζε το Τολό τα πρώτα χρόνια μετά τον πόλεμο ή και ακόμη πιο πριν. Και δεν πίστευα ούτε στο πιο τρελό μου όνειρο ότι αυτή την εικόνα θα την έβλεπα μέσα στην καρδιά του χωριού. Πίσω από μια μάντρα που και ο πιο υποψιασμένος επισκέπτης δεν θα πίστευε ότι θα αντίκριζε κάτι τόσο εντυπωσιακό, μα συνάμα και τόσο αυθεντικό..."

To post αυτό γράφτηκε στην "πίσω πλευρά", γιατί το θεώρησα αρχικά ένα κομμάτι των προσωπικών μου βιωμάτων και εμπειριών. Τελικά πιστεύω πως πρέπει να το μοιραστώ και με το ευρύτερο κοινό αυτού του ιστολογίου, μια και θεωρώ ότι δεν μοιράζομαι απλά μια συναρπαστική εμπειρία, αλλά μου δίνεται ξανά η ευκαιρία να πω τη γνώμη μου - και φυσικά να τη συζητήσουμε - για το ποια πιστεύω ότι πρέπει νάναι η ρότα που πρέπει επιτέλους να χαράξουμε σε αυτή τη χώρα, για να μπορέσουν να ζήσουν καλύτερα τα παιδιά μας.

Σας παρακαλώ πολύ όλους και όλες ! Διαβάστε το! Δείτε τις εικόνες! Σχολιάστε και διαδώστε το! Αξίζει την προσοχή όλων μας!

1 σχόλιο:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Αυτό το γραφικό ψαροχώρι, βίαστηκε από την ανεξέλεγκτη ξενοδοχειακή δόμηση ώστε κατάντησε κατά τη γνώμη μου ένας απόμακρος και χυρός τόπος. Έχω φίλους ξενοδόχους εκεί, αλλά να μείνω καλοκαίρι, δε θα έμενα. Ίσως Πάσχα, αλλά όχι καλοκαίρι...