10 Νοε 2008

Vatopaidi.wordpress.com : το σκοτάδι στο διαδίκτυο!


Με το "Βατοπαίδι" δεν πολυασχολούμαι γιατί και δεν με έλκει σαν θέμα, σε σχέση με τα social media, και πολλοί άλλοι ασχολούνται, καλώς η κακώς δεν με απασχολεί. Βρήκα όμως κάτι στο διαδίκτυο , το οποίο εκτός από απίστευτα χυδαίο έχει και πολύ background. Διαβάστε παρακάτω ένα απόσπασμα και θα καταλάβετε (το κείμενο με τη στίξη και την ορθογραφία του συγγραφέα) :

"...Ο Γιωργος Παπανδρεου, τον οποιο στην συνεχεια θα ονομαζω Γιωργακη, ειναι, οπως ειδαμε, για τις ΗΠΑ το μονο πλεον μεσο, με το οποιο μπορουν να ματαιωσουν την κατασκευη του πετρελαιαγωγου Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη. Ο Γιωργακης αυτος ειναι για τις ΗΠΑ ο „ανθρωπος μας“ Ελλαδα, κατι το αναλογο με τον Wiktor Juschtschenko και την Julia Timoschenko στην Ουκρανια η με τον Michail Saakaschwili στην Γεωργια. Και οπως οι διαφορες μυστικες και αλλες υπηρεσιες των ΗΠΑ, του Ισραηλ και μερικων ακομη δυτικων κρατων βοηθησαν με ολα τα μεσα που εχουν στη διαθεση τους τον Juschtschenko και την Timoschenko να κερδισουν το 2004 την πορτοκαλι επανασταση τους εις βαρος του ρωσοφιλου Viktor Janukowitsch, τον Michαil Saakaswchwili να εκδιωξει στην Τιφλιδα το 2003 τον Eduard Schewardnadse, τα κινηματα «KelKel» («Αναγεννηση») στο Κιργησταν, τον «Subr» («Βονασος») στην Λευκορωσια και τις κινησεις και δρασεις εναντιον του προεδρου Robert Mugabe στο Zimbabwe η του Hugo Chavez στην Βενεζουελα, ετσι και στην Ελλαδα υποστηριζουν απο καιρο τωρα τον “ανθρωπο τους”, τον Γιωργακη - και βεβαια ολους τους με αυτον συναδοντες, που ειναι „ειδικευμενοι“ στην δημιουργια κοινωνικων και πολιτικων αναστατωσεων, αρα τους ειναι παρα πολυ χρησιμοι (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Βloggers, αντιεξουσιαστες, αντικρατιστες και οπως αλλιως λεγονται)."
Το ιστολόγιο vatopaidi.wordpress.com αυτοχαρακτηρίζεται "Ανεξάρτητη ιστοσελίδα απόψεων ανθρώπων που έχουν γνωρίσει το Άγιο Όρος". Το περιεχόμενο της όμως, τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τη σκληρή γραμμή Εφραίμ! Και έχει πολύ ενδιαφέρον, ότι μέσα από το ιστολόγιο προωθούνται απόψεις και ύβρεις,(πολλά από αυτά φυσικά γελοία) όχι μόνο για το πολιτικό σύστημα, κύρια επιθέσεις στον ΓΑΠ και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και προβοκατόρικα σχόλια για τους bloggers και την blogοσφαιρα και γενικότερα την κοινωνία των πολιτών. Από την άλλη ο Καραμανλής και η ΝΔ είναι όχι απλά στο απυρόβλητο, αλλά ουσιαστικά στηρίζονται ανοιχτά. Διαβάστε και αυτό :

" ... Για να ριξει την κυβερνηση Καραμανλη ο Γιωργακης χρειαζεται σκανδαλα και για την παραγωγη τους ενα μαγειρειο, ας το πουμε εστιατοριο „Το ωραιο ΠΑΣΟΚ“, ειδικευμενο στην παρασκευη σπεσιαλιτε. Οι σπεσιαλιτε αυτες περιεχουν ομως πολυ βλαπτικες ουσιες που δημιουργουν παρενεργειες για την κυβερνηση και την Ελλαδα. Προερχονται απο το βιβλιο μαγειρικης των εκδοσεων CANVAS του Srdja Popovic και απο τα εγχειριδια διαφορων αλλων μυστικων υπηρεσιων των ΗΠΑ, του Ισραηλ κα αλλων δυτικων κρατων.

Απο το μαγειρειο „Το ωραιο ΠΑΣΟΚ“ τα σκανδαλωδη αυτα γευματα πηγαινουν, ζεστα-ζεστα και με Delivery, στα μεγαλα συγκροτηματα των Μπομπολα, Κυριακου, Λαμπρακη, Κοντομηνα, ακομη και στην κρατικη ΕΡΤ, τα οποια ενεργοποιουν παραυτα οσα ΜΜΕ εχουν στη διαθεση τους,… και αυτα με τη σειρα τους τους διαφορους κονδυλοφορους και αγροικους φασαριατζηδες των τηλεπαραθυρων, οπου τα σκανδαλα δραματοποιουνται και γαρνιρονται με επιπροσθετες ειδικες σαλτσες. Στο τραινο που ξεκινησε πηδανε και τα υπολοιπα κομματα της αντιπολιτευσεως, οπως εγω το 1955 στο τραμ της Τσιμισκη στη Θεσσαλονικη, και μαζι τους οι πρασινιζοντος χρωματος Bloggers και - λογω της περιραιουσας πλεον ατμοσφαιρας - οι θερμοαιμοι φοιτητες και αλλοι ευεξαπτοι, που αναλαμβανουν ad hoc την οργανωση διαδηλωσεων, καταληψεων και καταστροφων. Στον χαμο που δημιουργειται συνοστιζονται και οι εταιριες δημοσκοπησεων, οι οποιες διαπιστωνουν μια αυξανουσα δυσαρεσκεια του πολιτη εναντι του κυβερνωντος κομματος και η αρνητικη ατμοσφαιρα ανακυκλωνεται περαιτερω, με τα σκανδαλα να πηγαινουν πλεον απο τον εναν στον αλλο και να επιστρεφουν αναθεωρημενα και συμπληρωμενα, οπως εγραφαν πριν τα βιβλια, δημιουργωντας ενα αυτοσυντηρουμενο συστημα, που συντομα γινεται στροβιλος και τσουναμι, παρασερνοντας τα παντα στο περασμα του."

Σαν να ακούω την "Φωνή της Αμερικής" τα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου. Σαν να διαβάζω ακροδεξιά φυλλάδα της δεκαετίας του 80! Οι ιστοσελίδες των Χρυσαυγητών και άλλων σύγχρονων Φασιστοειδών ωχριούν μπροστά σε αυτό το τερατούργημα! Και μη χειρότερα! Ειλικρινά δεν πείθομαι ότι πρόκειται για "απόψεις που προέρχονται από ανθρώπους που γνωρίζουν τη Μονή και την αδελφότητά της.

Όλα αυτά δεν θα είχαν καμιά απολύτως αξία και σημασία και θα αδιαφορούσα παντελώς, αν δεν είχα την έγκυρη πληροφορία ότι πίσω από το στήσιμο του ιστολογίου κρύβεται μεγάλη εταιρεία στρατηγικής,επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, η οποία παρεμπιπτόντως είναι και εταίρος της Βουλής των Ελλήνων και του Υπουργείου Εξωτερικών , και συνάμα υπήρξε ο βασικός εταίρος της ΝΔ στην προεκλογική εκστρατεία του 2004! Αν κάνω λάθος, ας με διαψεύσει κάποιος! Αλλιώς το θέμα είναι "χοντρό" !

8 σχόλια:

blogger είπε...

Στέφανε, είναι πολύ σοβαρή η καταγγελία που κάνεις. Ποιος μπορεί άραγε να το διερευνήσει περισσότερο;

spallantzas είπε...

@krogias
Δεν ξέρω, δεν είμαι ούτε ντετέκτιβ ούτε δημοσιογράφος. Έχω μια πληροφορία που δεν είναι σίγουρα ράδιο αρβύλα ( η μέχρι σήμερα παρουσία μου στην μπλογκόσφαιρα, δεν μου επιτρέπει να το παίζω Press-gr), αλλά μέχρι εκεί. Και αν διαψευστεί επίσημα, θα είμαι αυτός που θα το αποδεχτώ και θα το δημοσιεύσω.
Διευκρινίζω προς αποφυγή παρεξήγησης ότι αναφέρομαι στο στήσιμο (όπως αυτό ερμηνεύεται), και όχι κατ' ανάγκη στο περιεχόμενο του ιστολογίου.
Αν ψάξει κανείς πάντως τόσο στο ιστολόγιο όσο και στις σελίδες της εταιρείας, θα βρει πολλές "διαβολικές συμπτώσεις"...
Μακάρι να μην είναι έτσι! Έτσι είναι πάντως σίγουρα , όσον αφορά τη Βουλή των Ελλήνων, το ΥΠΕΞ και τη ΝΔ.

ikor είπε...

Σκοταδισμός!

Καλύτερα να έφτιαχναν ένα site όπου θα ανέλυαν το εκκλησιαστικό έργο της μονής.

Και πώς "αξιοποιούνται" τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που διαχειρίζονται. Την ώρα που ο κόσμος υποφέρει...

Παρά να πετάνε λάσπη για αντιπερισπασμό!

Ανώνυμος είπε...

http://berlin-athen.eu/?id=136&tx_ttnews%5Btt_news%5D=704&tx_ttnews%5BbackPid%5D=133

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ

spallantzas είπε...

@ανώνυμο
...και όχι μονο ...

Ανώνυμος είπε...



Δηλαδή ρε παιδιά τα άλλα είναι σοβαρότερα;;; Βριζουν χυδαία λασπολογουν συκοφαντούν και εξευτελίζουν τον καθένα χωρίς φραγμό.

Το πλέον γνωστό το press-gr και μαζί του πολλά άλλα. Αυτό σας πείραξε;

Εδω έχουμε ένα καρχιμάκη που είναι μπλεγμενος χοντρα στον σκάνδαλο με το Τοπλού και βγαίνει και το παίζει δικαστής στο Βατοπαίδι και δεν βγαίνει κανείς σας να τον κραξει.

Βρε ουστ απο εδώ υποκριτές....


spallantzas είπε...

@ανώνυμο

δεν διαβάζεις τακτικά το ιστολόγιο αυτό! όλες οι αποχρώσεις του "φαιού" δεν είναι αποδεκτές!

Ανώνυμος είπε...

Έχετε συνηθίσει να καταπίνετε "αμάσητα" αυτά που λενε τα κανάλια, οπότε, οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σας σοκάρει!
Όσο γιά εταιρείες που μανατζάρουν τις μονές και διάφορες "διαβολικές συμπτώσεις" θα σας πρότεινα να μη βλέπετε πολλές αμερικάνικες ταινίες...
Ξαφνικά εμείς οι Έλληνες νοιώθουμε εξαπατημένοι απο τις μονές του Αγίου όρους! Αυτοί φταίνε για τα χάλια μας.Νομίζω ότι έχετε μαύρα μεσάνυχτα!!!!!