2 Αυγ 2007

Απογοητευτικός ....

... ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Ρέππας, με την ιδιότητα του ως βουλευτής Αρκαδίας δήλωσε (αναδημοσίευση απο την εφημερίδα "Ενημέρωση Πελοποννήσου") τα εξής για το θέμα του νερού στην Ανατολική Πελοπόννησο:

" ... τα νερά της Αρκαδίας ( ποιανής ??? ) δεν μπορεί να χρησιμοποιούνται με τέτοιο τρόπο, που να στερούν από την Τρίπολη και τους κατοίκους της αυτό το βασικό στοιχείο ζωής (sic). Πολύ περισσότερο όταν τα νερά αυτά, όπως λένε οι μελέτες ( ποιες μελέτες ???) και οι ειδικοί (ποιοι ειδικοί???), δεν χρησιμοποιούνται στην περιοχή της Αργολίδας σε αυτό το ποσοστό που κρίνεται (ποιος το κρίνει ???) ότι είναι αναγκαίο ... "

Δηλαδή κύριε Ρεππα , τόσο καιρό που η Τρίπολη δεν είχε πρόβλημα , τα νερά ήταν όλων , και τώρα που αφού δεν κατάφερε να πάρει νερό από τρεις διαφορετικές τοπικές πηγές , λόγω άρνησης των κατοίκων, πήγε στη τέταρτη - σύμφωνα με τους "ειδικούς σας" επιλογή της , τις πηγές Σάγκα και τώρα τα νερά έγιναν "της Αρκαδίας"? Έχετε υπόψη σας την κείμενη νομοθεσία περί διαχείρισης υδάτινων πόρων?

Και μετά φταίω εγώ να γράφω για "συμπεριφορές" ...

Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια, τα "ρητορικά" ερωτήματα αρκούν. Απλά παραπέμπω στο παρακάτω.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο συγκεκριμένος κύριος το έχει χούι να ανακατεύεται σε άλλες περιοχές πλην της δικής του. Σ' εμάς επέβαλλε έναν κάκιστο υποψήφιο δήμαρχο παρά την εγκύκλιο του κόμματος που έλεγε ότι όποιος έχει 2 φορές χρίσμα και έχει αποτύχει δεν το δικαιούται τρίτη. Ένας συγκεντρωτιστής με άπειρες ικανότητες κίνησης στο παρασκήνιο είναι και σε καμία περίπτωση εκσυγχρονιστής.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή έφερε παλαιότερα επάξια τον τίτλο του "λοχαγού" και έχει προαχθεί σε "συνταγματάρχη" , σε αντιθεση με Κρητικό "ομόβαθμό" που αποστρατεύεται!

Αντε και ...στρατηγός