12 Σεπ 2007

Ανοικτή συνέντευξη Γιώργου Α. Παπανδρέου στο διαδίκτυο


Από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Παπανδρέου δέχεται ερωτήσεις σε ανοικτή διαδικτυακή συνέντευξη που συνδιοργανώνεται από το in.gr, ΤΑ ΝΕΑ και με τη συμμετοχή bloggers και χρηστών του διαδικτύου.

H ιδέα της ανοικτής συνέντευξης στο διαδίκτυο από Πρόεδρο κόμματος, που διεκδικεί τη πρωθυπουργία, εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στα χρονικά των Ελληνικών εκλογικών αναμετρήσεων από τον Γιώργο Α Παπανδρέου στις εκλογές του 2004 και έρχεται ως θετική ανταπόκριση σε αντίστοιχα αιτήματα από bloggers και Ελλήνων που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο.

Κάθε πολίτης μπορεί να θέσει όσες ερωτήσεις θέλει – μέχρι 50 λέξεις ανά ερώτηση – χωρίς κανένα θεματικό περιορισμό. Η καινοτομία της ανοικτής συνέντευξης αυτού του τύπου είναι ότι κάθε ερώτηση αξιολογείται από τους πολίτες για το αν θα πρέπει να απαντηθεί, ή όχι.

Την Παρασκευή το μεσημέρι κλείνει η υποβολή ερωτήσεων και ο Γιώργος Παπανδρέου θα απαντήσει στις δημοφιλέστερες ερωτήσεις, δηλαδή σε εκείνες που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες θετικές γνώμες των πολιτών.

Οι ερωτήσεις υποβάλλονται σε αυτή τη σελίδα !

Διαδώστε την συνέντευξη από τα ιστολόγια σας.

kosmetsas.wordpress.com, 221.gr, thelonapo.blogspot.com, papanotas.wordpress.com, ekloges-2007.blogspot.com , korinthos.blogspot.com , polites4change.blogspot.com , vavatsiklis.blogspot.com, papaioannou.wordpress.com, sotiris-koukios.blogspot.com, zoubos.blogspot.com, krogias.blogspot.com, chouvi.blogspot.com, nope-larissa.blogspot.com , cybernero.blogspot.com , divaynne.wordpress.com, almalibre13.wordpress.com, natapoume.blogspot.com , 69100.blogspot.com, yperpolitikos.blogspot.com, sofianidis.blogspot.com, gousteritsa.blogspot.com , venceremo.wordpress.com ,a19c70.wordpress.com , apostolisblog.wordpress.com , ziouzios.blogspot.com

1 σχόλιο:

spallantzas είπε...

Πάνω απο 60 ερωτήσεις απο bloggers και χρήστες τις 2 πρώτες ώρες της συνέντευξης. Και ερωτήσεις με ιδιαίτερη ποιότητα!