20 Νοε 2007

Ε όχι και "Ένωση Συντακτών Διαδικτύου" !!!

ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΤΩΝ BLOGS! TΣΟΥΤΣΟΥΝΟΠΑΙΧΤΟΥΝ ΑΧΑΛΙΝΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ.!

ΠΑΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ
Το διάβασα εδώ ... και κουφάθηκα!!! Και προσυπογράφω το σχόλιο του συνιστολόγου.

" ... η κοινότητα του ίντερνετ δεν είναι ούτε μαγαζάκι, ούτε καμια εφημεριδουλα που δινεται ως δώρο μαζί με πορνογραφικά dvd."
Αυτά για κάποιους που πάνε να αναδείξουν ιστολόγια τύπου Press-δεν συμμαζεύτεται.gr σε "φάρους" εναλλακτικής και αντικειμενικής ενημέρωσης στο διαδίκτυο. Φρόνιμαααααααα.

Και δίπλα βαθυστόχαστο άρθρο του Πρώτου Θέματος του κ.Μάκη!

Εξαιρετικό!!! Διαβολικό!!!

Και έχει κι ένα όνομα αυτός ο συντάκτης ....!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...και εν πάσει περπτώσει, δεν γ..ο
συντάκτης; Αφού βρίσκει βαρετά τα blogs και όχι ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ,μήπως, λέω τώρα, μήπως να περάσει και στη δεύτερη ...άσκηση και δοκιμάσει να γράψει κάτι, χωρίς το φόβο της διατεταγμένης δημοσιογραφίας;
Ο Ζ.,δυστυχώς γι αυτόν, " γι αλλού ξεκίνησε,γι αλλού και αλλού η ζωή τον βγάζει".Συμπέρασμα,καλύτερα να σε φοβούνται,παρά να σε λυπούνται.

Ανώνυμος είπε...

@stefan
Το ονοματεπώνυμο, ούτε κατά παραγγελία... Την προηγούμενη εβδομάδα, και μετά τις "εκπομπές" του κυρ Μάκη για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, ξεκίνησε μια κόντρα στο blog του Παναγιώτη Παπαχατζή, www.proxeirotetradio.blogspot.com,
σχετικά με αυτό το θέμα, όπου πιαστήκαμε post με post με έναν ανεκδιήγητο τύπο-δημοσιογράφο του αφεντικού/εκδότη/δημοσιογράφου/
τηλεοπτικού αστέρα του Πρώτου Τέλματος - αν βάλεις και το σχόλιο που έκανες για τον τρόπο που κάλυψε την ψήφο των μεταναστών, νομίζω ότι απλώς είναι θέμα χρόνου να αποτελέσουν οι bloggers τον επόμενο στόχο του, προετοιμάζεται σιγά-σιγά...

spallantzas είπε...

@νικολετα
ας κοπιάσει. μόνο να μας ειδοποιήσει , να είμαστε έτοιμοι για το παρτυ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μ.Τ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ-ΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ-ΒΕΒΑΙΑ.ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΤΑ CD.H GELOIOTHTA AYTOY TOY ANΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ BLOGS ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΕΧΩΣ..ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ!!!!

vagnes είπε...

Μη ασχολειστε με τα αρνητικα οπως κανει η τηλεοραση. Μη παρασυρεστε σε ασχημες εκφρασεις, γιατι τοτε εμεις οι ιδιοι θα κανουμε ζημια στο σπουδαιο αυτο μεσο.
Μιληστε για τα θετικα, αδιαφορειστε για τα υπολοιπα. Αυτοι που τα κυνηγανε φοβουνται μηπως χασουν τους δικους τους πελατες. Ακομη και η κακη κριτικη απ' αυτους μας κανει καλο αν δεν ανταποδιδουμε.
Να μη καταφερουν να μας μετατρεψουν οπως τα παραθυρα των ειδησεων(;) που ο καθενας βριζει ολους τους υπολοιπους.
Ενα δεντρο που βγαζει καρπους πετροβολανε...

spallantzas είπε...

@vagnes
δεν ενοχλώ κανέναν αν δεν με ενοχλεί. Δεν βρίζω κανέναν αν δεν με ενοχλεί. Μπορώ να γίνω εύκολα απο σοφολογιότατος έως λαχαναγορίτης. Όμως αυτή η κουβέντα περι blogs και δημοσιογράφων έχει αρχίσει και γίνεται επικίνδυνη. Εχω προειδοποιήσει εδώ και καιρό ότι κάτι δεν πάει καλά. Εχω πει εδώ και καιρό ότι ανάμεσα μας πλέον κυκλοφορούν δημοσιογράφοι- bloggers με ψευδώνυμα που δουλεύουν συστηματικά για το κακό της blogoσφαιρας και τη δική τους επιβίωση. Τα ρίχνουν δήθεν στα ΜΜΕ , εκβιάζουν δήθεν εργοδότες τους, πλησιάζουν άλλους bloggers πολίτες και προτείνουν στημένες καμπάνιες κ.ο.κ. και την κατάλληλη στιγμή πετάνε το "φαρμάκι" τους , το οποιο ώ του θαύματος την επόμενη μερα είναι δημοσιευμένο στην εφημερίδα ή το μεσο που δουλευουν.
Ας έχουμε τουλάχιστον τα μάτια μας ανοιχτά.