5 Νοε 2007

Καλές οι συνεντεύξεις , αλλά ήρθε η ώρα για πράξεις.

Μια ακόμη διαδικτυακή συνέντευξη -αυτή τη φορά με video, τόσο στις ερωτήσεις , όσο και στις απαντήσεις - μεταξύ του Γ.Παπανδρέου και bloggers θα λάβει χώρα αυτή την εβδομάδα.

Προσωπικά εύχομαι καλή επιτυχία στους συν-ιστολόγους που το διοργανώνουν, αλλά θεωρώ πως το θέμα των ερωταπαντήσεων έχει εξαντληθεί. Και φυσικά δεν χρειάζεται να επαναβεβαιωθεί η καλή αμφίδρομη σχέση του ΓΑΠ με το διαδίκτυο και την blogoσφαιρα. (αλήθεια , τώρα που το θυμήθηκα , εκείνη η εκδήλωση του ΒΒ με τους bloggers τι απέγινε?)

Προσωπικά δεν προσδοκώ να ακούσω άλλα. Περιμένω πράξεις.

6 σχόλια:

vagnes είπε...

Αν ειναι η συναντηση αυτη τοσο εκτος ελεγχου οπως η προηγουμενη αφηστε την καλυτερα. Οσες φορες εμπαινα, ψηφιζα τη δικη μου και φιλων την ερωτηση και καταγραφονταν η ψηφιση ξανα και ξανα.
Φανταζομαι καποιοι αλλοι εκαναν το ιδιο με μεγαλυτερη επιτυχια απο εμενα...
Οσο για τις ερωτησεις χιλιαδες ετεθησαν, απαντησεις 10 εδοθησαν

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

Συμφωνώ και θα ήθελα άδεια να το αναρτήσω στο "προχειρο τετράδιο". Όσο για την συνάντηση του μπενυ. Απο την υπεύθυνη τύπου του, έμαθα οτι θα γινόταν την Πέμπτη στον "Ιανό". Το έκανα post κι όλας. Λίγες ώρες μετά, ήρθε η κωλοτούμπα. Με ενημέρωσαν οτι τελικά ο "ιανός" είναι κλειστός και θα δούνε που θα γίνει, πότε θα γίνει και αν θα γίνει... Τί να πεις, με συγλόνισε η συνέπεια του.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον έχεις δίκιο Στέφανε!!!

Ανδρέας Τριανταφυλλίδης είπε...

Για τη συνάντηση του Βενιζέλου με bloggers:

"Από το γραφείο τύπου του Βαγγέλη Βενιζέλου με ενημέρωσαν ότι, τελικά, ο "Ιανός" δεν είναι διαθέσιμος και θα προσπαθήσουν να βρουν άλλο χώρο για την συνάντηση. Οπότε δεν γνωρίζουν ούτε πότε θα γίνει, ούτε που θα γίνει, ούτε, αν τελικά, θα γίνει."

http://proxeirotetradio.blogspot.com/2007/11/bloggers.html

spallantzas είπε...

@Παπαχατζής Παναγιώτης
ελεύθερα

theodore είπε...

Η συνάντηση του Βενιζέλου με τους Ελληνες bloggers έγινε την Πέμπτη στο Μουσείο Μπενάκη.
Ελπίζω τώρα να μείνατε ικανοποιημένοι.
Αντε το λύσαμε κι αυτό το μέγα θέμα.
Καμιά άλλη απορία υπάρχει;