1 Φεβ 2008

synedrio.pasok.gr

Το synedrio.pasok.gr ... έσκασε μύτη, έστω και καθυστερημένα. Υλοποιημένο με ανοιχτό λογισμικό wordpress, προσφέρει συγκεντρωμένα όλα τα κείμενα και τις δραστηριότητες του προσυνεδριακού διαλόγου. Ενδιαφέρουσα ιδέα ο "χάρτης" που παρουσιάζει τις δραστηριότητες σε όλη την Ελλάδα.

Αλλά μέχρι εκεί... και ο διάλογος ?

Ο διαδικτυακός προσυνεδριακός διάλογος παραπέμπεται στο παλιό και δυσκίνητο dialogos.pasok.gr , με όλα τα μειονεκτήματα ενός αχανούς φόρουμ με κακή κατηγοριοποίηση, περίεργα χωρισμένα feeds και δύσκολη αναζήτηση θεμάτων. Και εκεί, κατά κάποιον τρόπο, περιορίζεται πάνω στα topics των 70+1 πολιτικών θέσεων για το συνέδριο.

Λίγα μου φαίνονται αυτά για διαδικτυακό πασοκ! Τα έχουμε ξαναδεί. Πίστευα πως η εμπειρία και το ταλέντο κάποιων θα πρόσφερε κάτι καινοτόμο και πολύ πιο διαδραστικό. Αυτο-οργανωτικές δράσεις , με πολύ λιγότερα μέσα και εμπειρία δείχνουν να έχουν περισσότερο μεράκι.

Παρόλα αυτά εύχομαι να πάει καλά, τουλάχιστον ως προς τη συμμετοχή και την δημιουργία προτάσεων που θα προωθηθούν προς το συνέδριο. Γιατί τελικά αυτός πρέπει να είναι ο σκοπός του διαλόγου.

Υ.Γ. Ας φροντίσουν οι αρμόδιοι του διαδικτύου του ΠΑΣΟΚ , να επικαιροποιήσουν και τα κλειδωμένα sidebar widgets των ιστοσελίδων των Νομαρχιακών και δημοτικών Οργανώσεων που θυμίζουν ...προηγούμενο αιώνα. (δεν είπα τίποτα για τη version του wordpress , έτσι? )


4 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Χαρα στο κουραγιο σας ρε παιδια...Αλλοι τρωνε πακετα και μιζες εκατομυριων...και αλλοι δουλευουν τζαμπα...

spallantzas είπε...

@πρεζα tv
xa. μου θύμισες έναν ταξιτζή στο Αργος που λέει πάντα : " 30 χρόνια τσάμπα ΠΑΣΟΚ είμαι!"
Γεια σου ρε "ταρίφα" γίγαντα!!!

Ανώνυμος είπε...

Mη βιάζεσαι stefan ;-)
από τι φαντάζομαι σίγουρα κάτι θα ετοιμαστεί για να ενισχύθει ακόμα περισσότερο ο προσυνεδριακός διάλογος από τα παιδιά..

εξάλλου να μην ειμαστε άδικοι , τρέξαν το προγραμματικό και έγινε μπαμ στο διαδίκτυο και λόγω καινοτομίας της παρουσίασης του προγράμματος , αλλά και συντονισμού !!

ίδωμεν ..

spallantzas είπε...

@takisl
όντως ... ιδωμεν