7 Μαρ 2008

Παπανδρέου : "λευκή σελίδα" για ένα πράσινο μέλλον


Συνέντευξη Τύπου έδωσε χθες εφ' όλης της ύλης ο ΓΑΠ. Το ακούσατε πουθενά? Αν είχατε ρεύμα φυσικά! Μάλλον όχι. Στον Αντέννα είδα απλά ένα τρίλεπτο στις 8.44 - πέμπτη έκτη είδηση. Μάλιστα χθες στο "εξυπνο παιχνίδι" εναντίον του ΓΑΠ μπήκε και η κρατική ΝΕΤ. Ήταν χαρακτηριστική η παρουσίαση των αντιδράσεων των κομμάτων της αντιπολίτευσης στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο απο το κρατικό δελτίο ειδήσεων.
ΠΑΣΟΚ : ανάγνωση του ρεπορτάζ (τρεις φράσεις ) απο την παρουσιαστή και ένα βίντεο 45 δευτερολέπτων απο την συνέντευξη τύπου των Ξενογιαννακοπούλου - Χριστοφιλοπούλου, στο οποίο δεν έβγαζες νόημα τι ακριβώς είπαν
ΚΚΕ : Ειδικός συνεργάτης αναλύει τις θέσεις του ΚΚΕ,ακολουθεί βίντεο απο δηλωσεις της Αλέκας Παπαρήγα. Διάρκεια 4 λεπτά
ΣΥΡΙΖΑ : Ειδικός απεσταλμένος της ΝΕΤ στο εργοστάσιο που επισκεπτόταν ο κ.Τσίπρας. Ρεπορτάζ του δημοσιογράφου για το τι είπε ο κ.Τσίπρας,αλλά και για την επίσκεψη Τσίπρα στον Ασωπό ( τώρα τον ανακάλυψε !!). Ακολουθεί βίντεο 3 λεπτών με δηλώσεις Τσίπρα όπου ακούγονται στην ουσία μόνο οι φράσεις " το άρθρο 16" και " οι νόμοι Σιούφα και Ρεππα".

Όποιος έχει γράψει το βίντεο, ας το ανεβάσει για να δείτε το αληθές των οσων λέω.

Και επειδή την συνέντευξη ΓΑΠ μάλλον ούτε στις εφημερίδες θα την δείτε όλοκληρη, δείτε την παραπάνω.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aν νομίζεις πως θα απαξιώσεις τον Τσίπρα με εξυπναδούλες του στυλ "Τώρα ανακάλυψε τον Ασωπό", ΄ελα στα Οινόφυτα να σού πούμε πως έχει ήδη έλθει ο Αλαβάνος, όσο για τον Τσίπρα, μόλις προχτές βγήκε αρχηγός. Ρώτα καλύτερα τον ΓΑΠ κατά που πέφτει ο Ασωπός, αφού πρώτα του εξηγήσεις πως είναι ποτάμι.

Ανώνυμος είπε...

Κύταξε και αυτό

Πέμπτη, Μάρτιος 06, 2008
O Τσίπρας στα Οινόφυτα
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τον Δημήτρη Στρατούλη, μέλος ΠΓ ΣΥΝ, τον Γιάννη Σπινάσα, Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΝ Ιδιωτικού Τομέα, αλλά και τους Παύλο Ροβολή, μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Θήβας και Χρήστος Στάικο, μέλος της ΚΠΕ ΣΥΝ, επισκέφθηκε σήμερα το εργοστάσιο Σνάιντερ Ελέκτρικ στα Οινόφυτα Βοιωτίας, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων ενάντια στις ασφαλιστικές ρυθμίσεις που προωθεί η Κυβέρνηση. Σε δηλώσεις του ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε ενωτικός και κάλεσε όλους τους εργαζομένους να αντισταθούν στη μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι το νομοσχέδιο της κυβέρνησης θα έχει την τύχη της αντίστοιχης προσπάθειας Γιαννίτση. Για το πρόβλημα της μόλυνσης σε όλη την βιομηχανική περιοχή ο Τσίπρας είπε ότι πρόκειται για διαρκές έγκλημα που συνεχίζεται και αυτή τη στιγμή ενώ κάλεσε τις αρχές, κρατικές και τοπικές, να πάψουν να προσποιούνται πως δεν συμβαίνει τίποτε.

Posted by βοιωτός at 2:31 μμ

theodore είπε...

Κλαψ,κλαψ κακά ΜΜΕ,κλαψ,κλαψ,κακοί δημοσιογράφοι,κλαψ,κλαψ,κακέ Λαζόπουλε.
Μα πότε θα το καταλάβετε ότι γίνεστε γραφικοί;
Αν νομίζετε ότι βοηθάτε το ΠΑΣΟΚ μ' αυτές τις βλακείες, κάνετε μεγάλο λάθος.
Σκέτη μιζέρια.

spallantzas είπε...

@ανωνυμε συνασπιστή!
Είναι κριμα να διαβάζεις κάτι και να μην καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Τα βαλε κανείς με τον Τσίπρα? Τη δουλειά του κάνει και μαλιστα καλά. Η μομφή είναι στην ΝΕΤ και μόνο σ αυτήν.Απορώ πάντως γιατί ένας προοδευτικός άνθρωπος υπερασπίζεται τη γνώμη του ανώνυμα.

Όσο για την ειρωνία περι ποταμιού, σε παραπέμπω εδώ και σε συμβουλέυω άλλη φορά να το ψάχνεις πριν πετάς πυροτεχνήματα!ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΡΙΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ!!!

spallantzas είπε...

@theodore
άξιος ο μισθός σου!

theodore είπε...

Ωραίος.
Σου έκανε ιδιαίτερο ο Κρόγιας;
Η ο Παπαχατζής;
Ούστ παπαγαλάκια.