3 Μαρ 2008

Παπανδρέου - eforum.gr : όταν 5 λεπτά τύπων γινονται 75 λεπτά ουσίας...


Την Παρασκευή το μεσημέρι μια ομάδα συντελεστών του eforum συναντήθηκε με τον Γιώργο Παπανδρέου, στο περιθώριο της συνεδρίασης της ΚΟΕΣ.

Στην συνάντηση, που διήρκεσε περισσότερο από μια ώρα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενημερώθηκε για το φόρουμ και την δυναμική που έχει αναπτύξει. Μπορέσαμε να του γνωστοποιήσουμε τόσο τις δράσεις μας, όσο και τις τολμηρές προτάσεις που έχουν καταθέσει τα μέλη μας στο διαδικτυακό διάλογο που έχουμε οργανώσει.


Ο ΓΑΠ άκουσε με προσοχή πολλές από αυτές, τις οποίες χαρακτήρισε ενδιαφέρουσες και άξιες να συζητηθούν εντός του ΠΑΣΟΚ. Για τις σκέψεις της κυβέρνησης για έλεγχο του διαδικτύου, μας δήλωσε ότι, "τα ποινικά αδικήματα είναι ποινικά αδικήματα όπου και αν αυτά εκδηλώνονται και εξέφρασε την αντίθεσή του στην επιχειρούμενη από την κυβέρνηση προσπάθεια να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ και την ελεύθερη έκφραση από το Διαδίκτυο".


Η όλη συζήτηση έγινε σε φιλικό και ειλικρινές κλίμα με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να δηλώνει την έμπρακτη στήριξη του σε κινήσεις αυτο-οργάνωσης των πολιτών, όπως το δικό μας φόρουμ.


Σαν Ομάδα Πρωτοβουλίας του "Γϊνε εσύ η αλλαγή" νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα 180 (μέχρι σήμερα) μέλη του eforum.gr. Πιστεύουμε πως η δυναμική του οφείλεται, κυρίως σε εσάς που το έχετε αναδείξει σε χώρο γόνιμου διαλόγου και ριζοσπαστικών προτάσεων. Η αρχική μας δέσμευση για την κατάθεση όλων των προτάσεων που έχετε προτείνει, στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ισχύει στο ακέραιο. Και θα υλοποιηθεί απο μια εμπλουτισμένη ομάδα μελών και με ακρετή δόση καινοτομίας και ...εκπλήξεων!


Το eforum.gr θα βρίσκεται εκεί.
Φωτογραφία απο το papandreou.gr

2 σχόλια:

Στέλιος είπε...

Απηύθυνα το ίδιο ερώτημα και στον παναγιώτη, που ήταν παρών: ωραία όλα αυτά, πολιτική θα παράγουμε? διότι, δυστυχώς, οι μεγαλοεκδότες έχουν μετά τον Σημίτη νέο πλέον παιχνιδάκι: τον cool Alexis...

spallantzas είπε...

@Σ.Μ.
Σωστό και κρίσιμο το ερώτημα. Έχω μια απορία :το πρώτο πληθυντικό αναφέρεται σε εμάς (εμενα, εσενα, Παναγιώτη κλπ) ή στο ΠΑΣΟΚ? αν αναφερεται σε μας , μα αυτό κάνουμε! Αν αναφερεται στο ΠΑΣΟΚ ... δεν έχω αυτη τη στιγμή απάντηση.. αυτό είναι και μια προσδοκία για το συνεδριο ... με όχι πολλες πιθανότητες...κι ας είναι πλέον επιτακτικός και πιεστικός μονοδρομος ...ανηφόρα!!!