15 Απρ 2008

Πέντε εικόνες = 5.000 λέξεις

Σήμερα δεν έχω χρόνο και έμπνευση να γράψω κάτι. Γιαυτό θα ακολουθήσω την σοφή συμβουλή των Κινέζων , που εκτός από απαγορευμένες ουσίες, έχουν και σωστές παροιμίες. Η πιο γνωστή από αυτές λέει " Μια εικόνα - 1.000 λέξεις". Είπα λοιπόν να βάλω 5 εικόνες , οπότε έχω έτοιμο το σεντόνι μου για σήμερα !

Οι λαμπρές εικόνες λοιπόν που δημοσιεύω σήμερα είναι από το "υπερσύγχρονο" Δημοτικό Γήπεδο του Προφήτη Ηλία στο Ναύπλιο (τραβηγμένες πριν δύο μέρες). Τα αποδυτήρια χρησιμοποιούν οι ομάδες της πόλης μας για το τοπικό πρωτάθλημα. Μπαίνουν και τα χρηγσιμοποιούν και μικρά παιδιά! Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο έχει αγώνα.


Αυτή είναι δυστυχώς η εικόνα της προώθησης και της στήριξης του μαζικού και σωματειακού ερασιτεχνικού αθλητισμού στην περιφέρεια. Τα συγχαρητήρια μας στην Δημοτική Αρχή του Ναυπλίου , καθώς και στην Αθλητική Ηγεσία της κυβέρνησης που της συμπαραστέκεται "υλικά και ηθικά"!
Αναρωτιέμαι πως μετά τα νέα παιδιά - αυθεντικά ταλέντα - να μην παρασύρονται από επιτήδειους που τους υπόσχονται να τα πάρουν από τη μιζέρια αυτή και να τα κάνουν δήθεν πρωταθλητές χαπακώνοντας τα!

3 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Πραγματικα τραγικο....

Mantalena Parianos είπε...

Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν κάνει κάτι; Να βάλετε ένα φύλακα τουλάχιστον! Και μια καθαρίστρια - σύνολο 1800 ευρώ το μήνα μεικτά!

spallantzas είπε...

@πρέζα tv
μέχρι και εσύ σοκαρίστηκες ?!!

@mantalena parianos

Αστεία πράγματα!! Φύλακες διορίζουν μόνο στους αρχαιολογικούς χώρους (με STAGE και ρουσφέτι) κατά δεκάδες !!! Και το ωραίο είναι ότι και οι αρχαιολογικοί χώροι δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση και κλείνουν και στις 2.00 μμ!!!
Φαντάσου τώρα τι βλέπουν οι 700.000 επισκέπτες των Μυκηνών κάθε χρόνο!