14 Απρ 2008

Σούρ(γε)λας ...

.... ενώ προέδρευε στη Βουλή:

"...να πω κάποια πράγματα για το θέμα των ναρκωτικών, κύριε Υπουργέ και αγαπητοί συνάδελφοι ... Δεύτερον, πέρα από τα ναρκωτικά, κύριε Υπουργέ, η μεγαλύτερη απειλή σήμερα είναι η εξάρτηση των νέων μας από τους υπολογιστές και από το διαδίκτυο. Είναι τραγική η κατάσταση που επικρατεί.

Προσέξτε ο καθένας στη δική του περιφέρεια, να δείτε στα internet cafe ότι νέοι παραμένουν και πάνω από 36 ώρες συνεχώς και η εξάρτηση αφανίζει, διαλύει οικογένειες και δημιουργεί προβλήματα.

Τέλος, είναι το ηλεκτρονικό έγκλημα, αυτό το καινούργιο φρούτο της εποχής. Απλά τα επισημαίνω. Τα γνωρίζει ο κύριος Υπουργός και σεις, αλλά δεν κάνει κακό η υπογράμμιση ..."


Τα σχόλια δικά σας ...

το είδα στο πηγή Βουλής*

4 σχόλια:

αντωνης είπε...

καλησπερα.
οποτε, ας αρχισουμε τα ναρκωτικα...

Προετοιμαζουν το νομο φαινεται, και το ριχνουν σιγα σιγα.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΙΔΗΣ είπε...

Μάλλον ο κύριος αυτός δεν γνωρίζει τα πράγματα καλά και το πιθανότερο είναι να μην ασχολήθηκε με τα προβλήματα που προσπαθεί να περιγράψει, σαν να είναι προσωπικά δικά του προβλήματα, χαρακτηριστικό που επιβάλεται σε πολιτικά πρόσωπα και εν γένει σε όλο τον πολιτικό κόσμο.

KΑΡΜΕΝ είπε...

Συμφωνώ με τον Αντώνη.
Ένας πολιτικός, η γνώμη μου, πρέπει να εκφράζει την κοινωνία και τις ανάγκες της και όχι να επιβάλει την προσωπική του άποψη στο σύνολο. Όταν όλες οι χώρες συνεχίζουν να προοδεύουν, εμείς μέχρι πότε θα συνεχίζουμε να πάμε πίσω?
Δεν μας φτάνει έναν πολύ ακριβό διαδίκτυο συγκριτικά με τους άλλους, κάποιοι δεν τον θέλουν καθόλου. Γιατί δεν είναι δύσκολο να υποθέσουμε…

Oneiros είπε...

Είτε ισχύει το ξουράφι του Hanlon είτε όχι, οι πολιτικοί κρίνονται για τις θέσεις τους (και τα μαργαριτάρια τους).
Ο κ. Σούρλας μάλλον ζήλεψε τη ..δόξα του γερουσιαστή Stevens.