15 Απρ 2008

Κάτι δεν πάει καλά ....

" Ο ΑΓΩΝΑΣ δρόμου των... πρωταθλητών βουλευτών σε αριθμό ερωτήσεων που καταθέτουν στη Βουλή συνεχίστηκε και κατά τον περασμένο μήνα. Τα νεότερα συγκεντρωτικά στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν χθες δείχνουν κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις στην κορυφή, όπου βρίσκεται πρώτος ο Μανόλης Στρατάκης, ο οποίος από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι σήμερα έχει καταθέσει 660(!) ερωτήσεις. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Γιάννης Σκουλάς με 447 ερωτήσεις, στην τέταρτη θέση βλέπουμε τον Βασίλη Κεγκέρογλου με 415 και στην πέμπτη θέση τον Μιχάλη Καρχιμάκη με 289 ερωτήσεις. Μια και ο λόγος για τους βουλευτές μας, ας σημειώσουμε ακόμη ότι μεταξύ των πρώτων σε ομιλίες μέσα στο Κοινοβούλιο βρίσκεται ο Μαν. Στρατάκης, ο οποίος μίλησε 26 φορές." (από την εφημερίδα ΚΡΗΤΗ)
Προτείνω να γίνει έλεγχος ντόπιγκ στους εν λόγω βουλευτές!!!

3 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Καλό πράγμα οι ερωτήσεις αλλά μοιάζουν με γράμμα στο θεό. Δεν απαντιούνται ποτέ! Απλώς δημοσιεύωνται στον τοπικό τύπο, και αυτός είναι μάλλον ο στόχος. Κάνω λάθος?
Υ.Υ. παίρνουν κινέζικα , αλλά δεν φοβούνται θα στείλει ε-μειλ η εταιρία ότι έκανε λάθος .Προοριζόταν θα πει για συμπληρώματα διατροφής του Βενιζέλου και του Πάγκαλου!

spallantzas είπε...

@nikos
όχι δεν κάνεις λάθος. 660 ερωτήσεις = 660 ρουσφέτια = 660 ψήφοι!
Καλή μπάζα για 6 μήνες! τώρα αν παίρνουν απάντηση και ποιά, ας ρίξουμε μια ματιά στα πρακτικά της βουλής!

Ανδρέας Τριανταφυλλίδης είπε...

οι ερωτήσεις, σε μεγάλο βαθμό, απαντιούνται

το πως απαντιούνται είναι μια άλλη ιστορία