21 Απρ 2008

Δύο Φωτογραφίες με γυναίκες ....

Η μανία με τη σημειολογία που με έχει κατακυριέψει τον τελευταίο καιρό συνεχίζεται. Δύο Φωτογραφίες συγκρίσιμες κατά τη γνώμη μου. Τα πάσης φύσεως (πολιτικά , αισθητικά κλπ) σχόλια φυσικά δικά σας. Για τη διευκόλυνση σας διαβάστε και εδώ. Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον ποια υπουργεία αναλαμβάνουν οι "γυναίκες" του Θαπατέρο.

6 σχόλια:

tractatus είπε...

Απλά...κάποιοι είναι διορατικοί...ζηλεύεις μου φαίνεται! :)

spallantzas είπε...

@tractatus
Η ζήλεια είναι το τελευταίο συναίσθημα που νοιώθω. Προηγούνται απογοήτευση, προβληματισμός, οργή ...

tractatus είπε...

βρε Στέφανε...για τις γυναίκες που υπηρετούν στα κοινά είναι όλα αυτά;
απογοήτευση, προβληματισμός, οργή;
:(

spallantzas είπε...

@tractatus
όχι βέβαια! με παρεξηγησες! αυτά τα νοιώθω , όσο σκέφτομαι ποιες θα έπαιρναν υπουργεία σε μια κυβερνηση του Γιώργου ! μπρρρρρρρρρρρρ

tractatus είπε...

δεν έχεις κι άδικο...ίσως βέβαια στην Ισπανία να είναι κάπως καλύτερα...για παράδειγμα η έγκυος Υπουργός Αμυνας μπορεί να έχει και δυνατότητες αλλά επιτέλους κάποιοι πρέπει να καταλάβουν οτι οι γυναίκες μπορούν να είναι πολλά πράγματα μαζί...ο Θαπατέρο πάντως έχει πάρει εγκαίρως πρωτοβουλίες σε πολλά ζητήματα...χμ..εμείς;!

spallantzas είπε...

Ο Θαπατέρο βρέθηκε ηγέτης σε ένα σοσιαλιστικό κόμμα το οποίο είχε πιάσει πάτο, εξ αιτίας των αμέτρητων σκανδάλων της δικής του διακυβέρνησης . Βρέθηκε κατόπιν πρωθυπουργός απο καθαρή τύχη! Άρπαξε όμως την ευκαιρία απο τα μαλλιά και το παλεύει. Και λύνει τα αυτονόητα προβλήματα της ισπανικής κοινωνίας.
Εμείς εδώ? Δουλειές του ποδαριού ...και του ποδηλάτου!