3 Απρ 2008

Πάλι τα ίδια ?

Δεν προλάβαμε καλά καλά να διαβάσουμε το βιογραφικό της Μαρίας Καρακλιούμη, νέας αναπληρώτριας εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ και ...άρχισαν τα όργανα. "Άνθρωπος του Ρουσόπουλου" ο ένας, "στέλεχος της δεξιάς Rass" ο άλλος, "τι ξέρει αυτή από επικοινωνία" ο τρίτος ! Κάποιοι ψάχνουν μέρα νύχτα εδώ και μερικές μέρες να βρουν στοιχεία εναντίον της! Οτιδήποτε! Ακόμη και προσωπικά δεδομένα!

Ρε μάγκες ! Αυτό το σπορ της ανθρωποφαγίας - που ανθεί στο ΠΑΣΟΚ από ιδρύσεως του - δεν βαρεθήκατε να το παίζετε πια? Αν κάποιος ή κάποια δεν είναι "δικός σας", γιατί του κόβετε τα πόδια από το πρώτο λεπτό?

Τελικά αρχίζω να καταλήγω στο (άρρωστο μάλλον) συμπέρασμα ότι όταν κάποιον μέσα στο ΠΑΣΟΚ τον κτυπούν αλύπητα , πρόκειται για καλή περίπτωση! Ας μου αποδείξει κάποιος το αντίθετο.

Και για την Μαρία Καρακλιούμη , η πρώτη εντύπωση που έχω είναι θετική , η δε χτεσινή της συνέντευξη στην Ελευθεροτυπία ενισχύει αυτή μου την άποψη! Δεν έχω λοιπόν, παρά να της ευχηθώ ... καλό κουράγιο και υπομονή. Αν και δεν έπρεπε αυτές να είναι οι ευχές σε μια τέτοια περίσταση.

7 σχόλια:

tractatus είπε...

Πράγματι μη δούμε κάποιον νέο, αμέσως τον τοποθετούμε κάπου...αυτό είναι αλήθεια...αλλά δεν φταίει μόνο το χόμπυ της 'ανθρωποφαγίας' αλλά και η έλλειψη δημοκρατικών διαδικασιών και πολιτικών δεσμεύσεων που δεν αφήνει το περιθώριο, έστω και μιάς δεύτερης ματιάς, σε αξιόλογα άτομα...Αν τα πράγματα λειτουργούσαν χωρίς 'δεσμεύσεις' σε γνωστούς...ίσως η καχυποψία να είχε απενεργοποιηθεί αλλά...αλλά...
Πάντως η κα Καρακλιούμη μου είναι πολύ συμπαθής γιατί είναι σεμνή και μετριόφρων...χωρίς μεγαλστομίες...αυτούς χρειαζόμαστε!!

Στέλιος είπε...

Υστερα κατηγορούμε τον Γιώργο που δεν έκανε τάχα μου ανανέωση! Μα μόλις πήγαινε ο άνθρωπος να βάλει κάποιον νέο, αρχίζαμε όλοι να τον κατηγορούμε ότι παρόπλιζε τα ιστορικά στελέχη!

Γιώργος Ασημακόπουλος είπε...

Θυμάστε πως είχαν φερθεί στην συμπαθέσταση και αποτελεσματική Μαριλίζα;

Τι λέγανε για το ευρωψηφοδέλτιο, την ώρα μάλιστα που η ΝΔ είχε τον τρομερό τσοντο-σκηνοθέτη Μυλωνά;

Κατά τα λοιπά η "υπονόμευση" ήταν εφεύρημα και κυρίως, τώρα πια έχει σταματήσει.

Ανώνυμος είπε...

Τη συνέντευξή της τη διαβασά κι εγώ κι απεκόμισα θετικές εντυπώσεις
Συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι, γιατί νομίζω έχω χάσει επεισόδια: ποιός τα λέει αυτά; Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει ή δε γίνεται από δω μέσα;
Οι αντιδράσεις εκδηλώθηκαν από στελέχη ή από ΜΜΕ;

spallantzas είπε...

@νικολέττα
Απο δω μέσα ??? μμμμ ...δεν θα μπορέσω! πάντως εκπλήσσομαι που δεν γνωρίζεις το παραδοσιακό πασοκικό σπορ! Και από ότι διάβασα πρόσφατα , ανθεί και στα μέρη σου εκεί στην ΑΜ-Θ... you know ...

Νίκος Μεντζίνης είπε...

ρίξε μια ματιά και εδώ και αν το κρίνεις σκόπιμο βάλε το σχετικό link http://mentzinhs.blogspot.com/

spallantzas είπε...

@Νίκο Μεντζίνη
done!