19 Ιουν 2008

Μας ... ξε-νέρωσαν !!!

Για το νερό σε αυτό το ιστολόγιο έχω γράψει άπειρες φορές. Έφτασε λοιπόν η ώρα να αρχίσει το "καλοκαιρινό πάρτι" ! Η ΔΕΥΑΝ έστειλε στους Δημότες του Ναυπλίου μια επιστολή - μνημείο. Με πρόλαβαν οι Ματιές στο Ναύπλιο και το δημοσίευσαν πρώτες, οπότε το δανείζομαι από εκεί.Αν δεν διαβάσατε καλά, η ΔΕΥΑΝ μας ζητάει (από εμάς τους πολίτες) σήμερα 19 Ιουνίου, με 37 βαθμούς έξω και με την τουριστική περίοδο να ξεκίνησε κανονικά, να τους στείλουμε ΓΡΑΠΤΕΣ προτάσεις και ιδέες τις οποίες προφανώς θα παραλάβουν τον επόμενο μήνα, θα μελετήσουν τους δύο επόμενους και θα αποφασίσουν τι θα κάνουν ...προφανώς το επόμενο καλοκαίρι!

Μέχρι τότε, η μόνη συμβουλή που έχουν να μας δώσουν είναι "να προμηθευτούμε δεξαμενές ικανές να καλύψουν τις ανάγκες μας" την περίοδο που θα υπάρξουν αναγκαστικές διακοπές υδροδότησης!!! Αυτό λέγεται υπεύθυνη πολιτική του Δήμου για την ορθολογική διαχείριση του πόσιμου νερού!!!

Ρε παλληκάρια !! Δεν κάνουμε και ένα δημοψήφισμα για το νερό λέω εγώ, τώρα που είναι της μόδας? Να ρωτάμε π.χ. τους πολίτες αν πρέπει τα πάρκα να ποτίζονται από το δίκτυο ύδρευσης ντάλα μεσημέρι η όχι?

Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε πάλι, και για να καταλάβετε πόσο σοβαρά λειτουργεί η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου, και πόσο σοβαρά παίρνει η Δημοτική Αρχή τις προτάσεις που έχουν γίνει απο την αντιπολίτευση εδώ και μήνες, θα δανειστώ και κάτι ακόμη από τον φίλο Συνιστολόγο. Μια εξαιρετική παρουσίαση των προτάσεων της "Άλλης Πρότασης" για το θέμα του νερού. Δείτε την και σχολιάστε.

Διαβάστε επίσης :

Για να μην πούμε το νερό νεράκι πρέπει επιτέλους να σοβαρευτούμε (10/10/2007)

Το πρόβλημα του νερού στο Ναύπλιο: δεν προσέχαμε δεν θα έχουμε (31/07/2007)

Δεν υπάρχουν σχόλια: