27 Ιουν 2008

Βουλή ... "υψηλού επιπέδου" !!!


Διακομματικό ρουσφέτι στη Βουλή!

ΜΕ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ συναίνεση εκτός ΚΚΕ και με την... απουσία του ΣΥΡΙΖΑ, η Βουλή προχθες το απόγευμα με συνοπτικές διαδικασίες μονιμοποίησε εκατοντάδες, σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις, μετακλητούς και αποσπασμένους υπαλλήλους που υπηρετούν σε διάφορες θέσεις από την προηγούμενη περίοδο στο εθνικό Κοινοβούλιο. Ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, κλείνοντας τη συζήτηση στην ολομέλεια για τον κανονισμό της Βουλής, κατέθεσε ρύθμιση- προσθήκη στα πρακτικά, σύμφωνα με την οποία στην κατηγορία των υπαλλήλων που μονιμοποιούνται είναι όσοι υπηρετούν στα κόμματα (όχι σε βουλευτές), στα γραφεία του προέδρου και των αντιπροέδρων της Βουλής και σε διάφορες υπηρεσίες.

Να αναλύσουμε λίγο το "εκτός του ΚΚΕ και την απουσία του ΣΥΡΙΖΑ" . Το πρώτο δια του εκπροσώπου του Αντώνη Σκυλλάκου ψήφισε κατά. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι οι δικοί του υπάλληλοι δεν θα μονιμοποιηθούν. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον ΣΥΡΙΖΑ , ο οποίος δεν είχε ούτε την τσίπα να είναι εκεί! Όσο για το ΠΑΣΟΚ ... μας πως να ψηφίσει κατά, όταν στο παρελθό το ίδιο το έχει προτείνει και ψηφίσει τρεις φορές.

Για να καταλάβουμε λίγο τι ακριβώς ψήφισαν οι αγαπημένοι μας βουλευτές -στην ουσία ομόφωνα - θα το πω απλά. Όποιον υπάλληλο, κολλητό, ανηψιό, γιό, κόρη, θείο, ξαδέρφη, βαφτιστήρι, κουμπάρο έχουν αποσπάσει στη Βουλή είτε από τον ιδιωτικό είτε από το δημόσιο τομέα, αυτός μονιμοποιείται πλέον στην Βουλή των Ελλήνων και απολαμβάνει όλα τα προνόμια της θέσης του!

Το πλεον απίστευτο στην ιστορία είναι ότι αυτό θα ισχύει και για όσους υπαλλήλους θα αποσπαστούν και μέχρι το τέλος της θητείας αυτής!!! Δηλαδή καλοί μου φίλοι τρέξετε να φέρετε όσους θέλετε να βολέψετε, γιατί οσονούπω μπορεί να έχουμε και εκλογές!
Το ανέκδοτο δε της ημέρας είναι η αποστροφή του Δημητρη Σιούφα ότι "έτσι εξασφαλίζουμε υψηλού επιπέδου υπαλλήλους στην Ελληνική Βουλή" !!!

Κάτα τα λοιπά κάποιοι θα "δημοσιοποιούν τα οικονομικά του κόμματος στο διαδίκτυο" και γενικά υπηρετούν "αξίες" , θέλουν "αξιοκρατία" και"υπηρετούν τον ελληνικό λαό".

Υστερόγραφο : Κύριε Καρχιμάκη θα απαντήσετε στο μαιλ που σας έστειλα, η θα το δημοσιοποιήσω?

Δεν υπάρχουν σχόλια: