6 Ιουν 2008

Twins ... part 3

Λοιπόν αυτή η ιστορία με το didyma.gr αρχίζει και έχει πολλαπλό ενδιαφέρον.
Πρώτα - πρώτα φτάσαμε αισίως τους 25 αυτοί που γράψαμε στην blogoσφαιρα : η Ροδιά, ο Αντώνης, η Ερμιονίδα, το Κιβέρι, ο Λ:ηρ, ο Matrix , το Προχειρο Τετράδιο , η Ζήνα , το Ναύπλιο , η Οικολογική ΠΑρέμβαση Ερμιονίδας , οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ο Κρόγιας, ο Παπανώτας, η Cool platanos , o Κώστας Παπαδημητρίου , ο Στάθης Χαϊκάλης, το Ημερολόγιο Καταστρώματος , o Αστέρης στο twitter και στο buzz, o roudi , το φεύγουμε , ο Argos, o drteddy, ο Κορινθίων Βίος και Πολιτεία, ο Anemos, ο Khlyst, o Γιώργος Ασημακόπουλος.
Θάλεγα παρήγορο ύστερα από μια εβδομάδα!!! Τουλάχιστον κάποιοι καλοί φίλοι ανταποκρίθηκαν.
Το δεύτερο σημαντικό έχει να κάνει με τις δραστηριότητες της ΜΕΛΦΑ Α.Ε. στο Σαλάντι ... για να καταλάβουμε τι συμφέροντα παίζονται και γιατί το didyma.gr ενοχλεί. Πηγαίνετε λοιπόν στην ιστοσελίδα της Costa Bianca και επιλέξτε " οικισμός" . Αν τυχόν είστε μηχανικοί ή έστω έχετε στοιχιώδεις πολεοδομικές γνώσεις για την εκτός σχεδίου δόμηση (και ποιος Έλληνας δεν έχει τη σήμερον ημέρα!!!) θα καταλάβετε τι εννοώ!
Το τρίτο σημαντικό, αν δεν το προσέξατε ήδη, είναι ότι ο Δήμαρχος Κρανιδίου, για την ιστορία και μόνον εκλεκτός της Ν.Δ., είναι μηχανικός - εργολάβος με δική του κατασκευαστική εταιρεία στην περιοχή. Είναι δε απορίας άξιο γιατί τον ενοχλεί η ύπαρξη μιας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο και ζητά τη διαγραφή της για λόγους δήθεν ονοματοδοσίας, όταν ο ίδιος ο Δήμος δεν έχει δική του ενεργή και ενημερωμένη ιστοσελίδα (η τελευταία ενημέρωση χρονολογείται το 2005!!).
Το τέταρτο τέλος δεν είναι σημαντικό, αλλά το γράφω γιατί το θυμήθηκα τώρα και έχει πλάκα. Μετά την καταστροφή της 11ης Σεπτεμβρίου στην Ν.Υόρκη είχε κυκλοφορήσει στα μέρη μας το εξής ανέκδοτο, από τα πολλά που κυκλοφορούσαν τότε :
- τι έχει η Αργολίδα που δεν έχει η Ν.Υόρκη?
(και η απάντηση στα αγγλικά)
- Twins!!

3 σχόλια:

sikam είπε...

Στεφανε καλή μ'έρα
Ο Δήμος Κρανιδίου εχει δική του ιστοσελίδα την εφτιαξε ο προηγούμενος Δήμαρχος Καμιζής (ΠΑΣΟΚ) χρηματοδοτημένη απο προγράμματα.Ειναι καλή αλλα ανενεργή Εχει 45000 επισκέψεις αλλά πότε φαίνεται και πότε χάνεται .Στην πρώτη σελίδα εχει εδω και μήνες την φωτο του Δημάρχου και καμμιά αλλη ενημέρωση.Η δικαιολογία ειναι πώς δεν υπάρχουν στον Δήμο γνώστες του διαδίκτυου να την λειτουργήσουν.Μπές στον τόπο μου και θα την βρείς Δήμος Κρανιδίου
Εχω αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα.
Τα υπόλοιπα σωστά σε γενικές γραμμές.Στον Δήμο κυβερνάνε οι συμβουλοι στελέχη της δεξιάς.Η περιοχή ειναι πεδίο βολής οικονομικών συμφερόντων πλουσίων Ελλήνων τέως εστεμένων και διεθνούς κεφάλαιου.Οι αντιστάσεις ανύπαρκτες .Κυρίως λείπει η κατεύθυνση το οραμα μιας αλλης ανάπτυξης.

spallantzas είπε...

@sikam
όταν έλεγα ότι "δεν έχει " αυτό ακριβώς εννοούσα! στην ουσία η σελίδα είναι νεκρή απο το 2005, δηλαδή από την προηγούμενη αρχή. Φαίνεται άλλωστε κατω - κατω που υπάρχει πάντα το logo "κρανίδι 2005". από εκεί και πέρα μόνο το βιογραφικό του δήμαρχου αποτελεί τα τελευταία δυο χρόνια είδηση !
και η δικαιολογια ότι δεν υπάρχει γνώστης , είναι όχι απλά αστεία, αλλά και προκλητική ... ειδικά για το κρανίδι!

tractatus είπε...

Στέφανε ακόμα δεν έχω βρει το χρόνο να ενημερωθώ όσο πρέπει για το θέμα των "διδύμων" έχω καταλάβει πάνω-κάτω...ωστόσο, σκέφτομαι εντός της προσεχούς εβδομάδας να ανεβάσω κάτι σχετικό....