17 Ιουλ 2008

Ελα Αλέκα !!! Ιδιωτική Τηλεόραση ... σου λέει κάτι?


Δεν συμμετέχω μέχρι σήμερα στην συζήτηση που γίνεται για το ΚΚΕ. Μετά όμως από αυτό που διάβασα και άκουσα, δεν αντέχω άλλο... Είπε η σ.Αλέκα:

«αν το ΚΚΕ μετείχε στην κυβέρνηση, ήταν κόμμα εξουσίας, βεβαίως ήταν υποχρεωμένο να ελεγχθεί, διότι διαχειρίζεται κρατικά χρήματα, κρατικές υποθέσεις, διαπραγματεύεται εξοπλιστικά προγράμματα, πουλάει, ξεπουλάει επιχειρήσεις κλπ. Εμείς, λοιπόν, λέμε το εξής: Ως κόμμα, δεν διαχειριζόμαστε κρατικές υποθέσεις».

Θα πρέπει λοιπόν να θυμίσω ότι τον Οκτώβριο του 1989 η τότε κυβέρνηση - και για όσους δεν θυμούνται ήταν η συγκυβέρνηση Μητσοτάκη - Φλωράκη - αποφάσισε να δώσει τις άδειες στα ιδιωτικά κανάλια ! Στις 20Νοεμβρίου του ίδιου χρόνου το πρώτο κανάλι που εξέπεμψε ήταν το MEGA! Η δε επόμενη κυβέρνηση "εθνικής ενότητας" με την υπογραφή και "κομμουνιστών" υπουργών έθεσε το πρώτο νομοθετικό πλαίσιο περί "ιδιωτικής τηλεόρασης" !

Αρά αγαπητή μου συντρόφισσα , ναί δεν διαχειρίζεστε συχνά "κρατικές υποθέσεις", αλλά μια φορά που διαχειριστήκατε, τα πληρώνουμε ακόμη και σήμερα!

Αυτά. Και δώσε τα χαιρετίσματα μου και στον σ.Χαλβαντζή ο οποίος είπε και αυτός το απίστευτο : " και να είμασταν στην επιτροπή, τι θα γινόταν? Αφού ο Γερμανός είχε πουληθεί 2 μήνες πριν" !!!

Λες και δυο μήνες πριν λέγατε τίποτα!

доброй ночи (καληνύχτα)

2 σχόλια:

IN-DECO είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω....

Unknown είπε...

απο όλες τις μαλακίες που έχει κάνει το ΚΚΕ, εσύ βρήκες να πείς για την ιδιωτική τηλεόραση. ε όχι , προτιμώ ιδιωτική με τα σκουπίδια της και τις λαμπύριδες της παρά να έχω την κρατική να προπαγανδίζει για το ΠΑΣΟΚ (81-89), τον Κ. Καραμανλή(74-80) ή την Χούντα. Ιδιωτική και πάλι ιδιωτική. Να μπορώ να επιλέγω εγω τα σκουπίδια μου και όχι οι "προοδευτικοί πολιτικοί".