16 Σεπ 2008

Πρωτιές ...

Δύο ... πρωτιές χθες :

Πρώτα πρώτα έβρεξε ! Αυτό έχει και τα καλά του ... και τα κακά του. Καλό γιατί έχει να βρέξει μήνες, κακό γιατί κάποιοι θα ξεχάσουν πάλι το πρόβλημα του νερού μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Το καλύτερο πάντως το άκουσα χθες βράδυ από ένα φίλο : " Ο καιρός ελέγχεται" μου λέει. "Δεν μπορεί στην Αγγλία και την Κεντρική Ευρώπη να έχει βρέξει φέτος το καλοκαίρι 50 φορές περισσότερο από συνήθως και στη Μεσόγειο να έχουμε γίνει έρημος!" Κι όμως μπορεί !!! Και φταίμε όλοι εμείς γιαυτό! Αλλά ακόμη κι έτσι νάναι , πάλι εμείς φταίμε!

Η δεύτερη πρωτιά είναι του ΠΑΣΟΚ! Ναί , πήρε κεφάλι ! Άργησε, αλλά πήρε! Φυσικά θα πει κάποιος " το να πάρεις πρωτιά είναι εύκολο! Το να μείνεις είναι το δύσκολο!". Σωστό! Το θέμα είναι ότι για το ΠΑΣΟΚ έχει φτάσει αυτό πλέον να εξαρτάται αποκλειστικά από το ίδιο. Οι άλλοι πετάνε μονίμως τη μπάλα στην εξέδρα! Και έχουν βάλει και τον "Βασσάρα" (βλ. ελληνική δικαιοσύνη) διαιτητή να ...σταματάει το παιχνίδι αδικαιολόγητα! Εμείς ... μπάλα παίζουμε? Έχουμε ... φυσική κατάσταση ?

Ελπίζω να μην ακούσω καμιά μ .λ... α σήμερα στην ... Λάρισα! Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω,τη στιγμή που ο ΓΑΠ έκανε μετά από καιρό μια εμπεριστατωμένη ομιλία και πολιτική πρόταση με θέμα την οικονομία με συγκεκριμένες δεσμεύσεις, τι νόημα έχει ο πρωην προθυπουργός, δυο μέρες μετά,να κάνει βαρυσήμαντη ομιλία για την οικονομία ?

Παρεμπιπτόντως έχω μια απορία ! Η έρευνα της GPO δεν είχε πρόθεση ψήφου? Ε κ.Πρετεντέρη?


Δεν υπάρχουν σχόλια: