8 Σεπ 2008

Κάψτα ... κτίστα... πούλατα!


"Οι επιχειρήσεις, όπως άλλωστε και κάθε φορέας, ιδιωτικός ή δημόσιος, που ενεργοποιείται σε μία κοινωνία, κινείται μέσα στο εκάστοτε σύστημα αξιών της κοινωνίας αυτής και βάση αυτών των αξιών κρίνεται", τόνισε ο πρωθυπουργός.

Προφανώς αυτή τη λογική ακολουθούν οι υπουργοί του που τον τελευταίο καιρό ασχολούνται (μέσω νομίμων off shore φυσικά) με το real estate και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες...

"Πρέπει να βάλουμε στόχους" είπε ο ...καταλληλότερος... "να θέσουμε ως στόχο τη διαμόρφωση μιας νέας νοοτροπίας για την προώθηση της υγιούς επιχειρηματικότητας, με έμφαση στις υπηρεσίες, τις νέες τεχνολογίες αιχμής και τη μικρομεσαία επιχείρηση που είναι και η ραχοκοκαλιά της ευρωπαϊκής οικονομικής δραστηριότητας."

Γιαυτό ο Αλογοσκούφης φορολογεί ακόμη περισσότερο τον μικρομεσαίο και τον ελεύθερο επαγγελματία, γιαυτό ανακάλυψε "αδρανείς τραπεζικούς λογαριασμούς" (ενώ τους άλλους , τους "δραστήριους" σε εσωτερικό και εξωτερικό δεν τολμάει να τους ακουμπήσει) από τους οποίους θα χρηματοδοτήσει το "Ταμείο της Φτώχειας" ... φτωχοί και ανόητοι μου Ελληνες!

Γιαυτό και θα ξαναβαλει τεκμήρια διαβίωσης... για να μην τολμήσεις να ξαναπάρεις αυτοκίνητο πάνω από 1300 κυβικά ... να μην τολμήσεις να ξαναφτιάξεις εξοχικό με πισίνα ... να μην ξαναστείλεις το παιδί σου σε ιδιωτικό σχολείο (κι ας έχουν κάνει αυτοί σαν τα μούτρα τους τη δημόσια παιδεία) ... φτωχέ μου Έλληνα (εκτός αν έχεις νόμιμη off shore φυσικα , οπότε τα κάνεις όλα αυτά και συμβάλλεις και στην ανύψωση του ηθικού των Ελλήνων!!!).

Βαρέθηκα να τρώω σφαλιάρες κάθε μέρα συντροφοι, συμπολίτες, συνιστολόγοι. Βαρέθηκα να ακούω μπούρδες και να μην μπορώ να αντιδράσω .... Βαρέθηκα να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου ... Κάτι πρέπει να γίνει ... κάτι πρέπει να κάνουμε ...

Δεν πάει άλλο η λογική του "κάψτα ...κτίστα ... πούλατα" !

Δεν υπάρχουν σχόλια: