15 Σεπ 2008

Άγαρμπο Copy - Paste!

Το έχουμε γράψει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό: Αυτήν την εποχή στην Αργολίδα (και δυστυχώς μέχρι να πιάσουν τα πρωτοβρόχια) όλοι ξαφνικά ασχολούνται με το πρόβλημα του νερού. Θετικό φυσικά, γιατί δεν πάει άλλο! Όμως σε αυτόν τον δικαιολογημένο "ξεσηκωμό" υπάρχουν και κάποιοι που πάνε να εκμεταλλευτούν το θέμα πολιτικά. Ο δε οίστρος που τους έχει πιάσει να ...ξεχωρίσουν και να εμφανιστούν ως οι "σωτήρες του έθνους", τους οδηγεί σε απίστευτες γκάφες που τους ξεμπροστιάζουν.

Μιας τέτοιας γκάφας ολκής έγινα συμμέτοχος σήμερα το πρωί! Καλός φίλος από τη Λάρισα μου κοινοποίησε μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της κ. Νανάς Μπεκιάρη εκ Ναυπλίου, η οποία ζητά τη συμπαράσταση των "Πολιτών εν δράσει" στο θέμα του νερού στην Αργολίδα . Η εν λόγω κυρία έχει κοινοποιήσει το ίδιο μαιλ κι σε άλλες κινήσεις πολιτών και ΜΜΕ.

Ως εδώ όλα καλά και αξιέπαινη προσπάθεια της κ.Μπεκιάρη. Ανοίγοντας όμως τα συνημμένα κείμενα (οκτώ τον αριθμό παρακαλώ!) έμεινα άφωνος! Τα κείμενα είναι αυτούσια (πλην κάποιων αφαιρέσεων ώστε να μην γίνεται εντελώς αντιληπτό το copy - paste) από το blog της "Αλλης Πρότασης" , Δημοτικής κίνησης πολιτών στο Ναύπλιο με την οποία η εν λόγω κυρίa δεν έχει καμιά σχέση, και το blog της τοπικής εφημερίδας Αναγνώστης Πελοποννήσου! Κάποια δε από αυτά έχουν δημοσιευτεί και στο δικό μου ιστολόγιο.

Και μέχρι εδώ ,θα μπορούσε κανείς να πει ότι : "μπράβο της! βρήκε τα κατάλληλα κείμενα και συμμετέχει στον αγώνα για το νερό!" . Ναι θα μπορούσε να το πει, αν η εν λόγω κυρία ανέφερε στα κείμενα συγγραφείς και πηγή! Αντ' αυτού όμως έχει εξαφανίσει τα στοιχεία αυτά και έχει βάλει από κάτω μεγαλόπρεπη την υπογραφή της !!!

Για του λόγου το αληθές δείτε τα παρακάτω δυο παραδείγματα.

Στο kataggelies.gr δημοσιεύτηκε προχτές αυτό το κείμενο , που έστειλε η κ. Μπεκιάρη (έχω το αποδεικτικό της αποστολής).

Δείτε τώρα και αυτό το κείμενο του Ακη Γκάτζιου στον Αναγνώστη Πελοποννήσου με ημερομηνία 28/8/08!

Επίσης στο banana-republic δείτε αυτό το κείμενο με ημερομηνία 7.9.08. Δείτε τώρα το ίδιο κείμενο εδώ με ημερομηνία 28.07.2007 (!!!) από πέρυσι δηλαδή!

Καλή λοιπόν και θετική η (έστω και όψιμη) ενεργοποίηση κάποιων για το νερό, αλλά συμμετοχή και ενεργός πολίτης σημαίνει πριν από όλα και πάνω από όλα σεβασμός στο "διπλανό" πολίτη με τον οποίο έχουμε ΚΟΙΝΟ το πρόβλημα και με τον οποίο ΜΑΖΙ πρέπει να βρούμε ΚΟΙΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. Και αυτό η κ. Μπεκιάρη και όποιοι την έβαλαν να στείλει αυτά που έστειλε , μάλλον το αγνοούν.

Όμως και στην κοινωνία του διαδικτύου - όπως και στην πραγματική - ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο!

20 σχόλια:

pmitsiou είπε...

Τι να πει κανείς...

Θα μπορούσε κάλλιστα να μας παγιδεύσει και να αναρτήσουμε τα κείμενα, αναφέροντας ως πηγή την εν λόγω κυρία.

Αλήθεια, μηπως θα έπρεπε κάποιος να της πει δύο κουβέντες για την πνευματική ιδιοκτησία;

spallantzas είπε...

@παντελή
έννοια σου και θα της πουμε μερικά ...φωνήεντα!

www.katagelies.gr/katagelies/ είπε...

Καλησπέρα, δέν γνωρίζαμε ότι μέρος του περιεχομένου του email που μας στάλθηκε είναι από άλλο blog, βάλαμε το link στο post που δημοσιεύθηκε σε εμάς. Για εμάς πάντως δέν έχει σημασία ποιος πρωτοέγραψε το κείμενο αλλά η επίλυση του προοβλήματος, και κάνουμε ότι μπορούμε για να προωθήσουμε το θέμα. Πάντως σαν katagelies.gr έχουμε σαν αρχή να αναφέρουμε πάντα την πηγή αναδημοσίευσης καθώς και link προς αυτή κάτι που κάνουμε πάντα για άρθρα που αναδημοσιεύουμε οι ίδιοι. Το θέμα βέβαια περιπλέκεται όταν πρόκειται για email που λαμβάνουμε και για post που γίνονται στο forum, είναι πάρα πολλά(κυρίως τα email) και πολλές φορές δέν καταφέρνουμε και να διασταυρώνουμε το κατα πόσο ισχύουν, αλλά και το άν έχει γίνει copy paste από αλλού. Πάντως θα μας βοηθούσε πάρα πολύ αν μας ενημερώνατε για το θέμα μόλις έπεφτε στην αντίληψη σας. Τελειώνοντας θα θέλαμε να σας πούμε ότι σκοπός μας δέν είναι η προώθηση οποιουδήποτε blog ή ατόμου αλλά η επίλυση αυτών καθαυτών των προβλημάτων τα οποία μας καταγγέλονται. Είμαστε στην διάθεση σας για οτιδήποτε θελήσετε.
katagelies.gr

spallantzas είπε...

@katagelies.gr
προφανώς ο στόχος όλων είναι η επίλυση του προβλήματος. Καταλαβαίνετε όμως και εσείς ότι δε λύνεται με ...καταγγελίες! Απλά προβάλεται. Και είναι καλό αυτό ,κύρια στο διαδίκτυο, γιατί έτσι διαχέεται η πληροφορία και ενημερώνεται περισσότερος κόσμος.
Όμως στην τοπική μας κοινωνία - που έχουμε και το πρόβλημα - είμαστε εμείς και εμείς. Γνωριζόμαστε πολύ καλά! Και δεν είναι πρέπον κάποιος να χρησιμοποιεί κείμενα και πολιτικές πρωτοβουλίες (γιατί περι αυτού πρόκειται, και όχι απλά περί λογοκλοπής) άλλων που χρόνια ασχολούνται με το θέμα, για να εξυπηρετήσει προσωπικές (ή τρίτων "προϊσταμένων" του) φιλοδοξίες!

Ανώνυμος είπε...

Αφού λοιπόν είστε πολυπράγμωνες και κάνετε τον αγώνα για το νερό ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τι έχετε να πείτε για τον αγωγό νερού που έρχεται από τους Μύλους και καταλήγει στο Ναύπλιο και του οποίου το υλικό δεν είναι τρίτης γεννιάς αλλά από σίδερο, το οποίο λόγω της γειτνίασής του με τη θάλασσα είναι σίγουρο ότι θα έχει σκουριάσει μετά από δύο χρόνια τώρα που έχει γίνει η τοποθέτησή του? Γνωρίζετε ότι ο σίδερος και ο αμύαντος είναι υλικά απαγορευμένα ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗ και η χρήση τους διώκεται με κακούργημα?
ΑΝΝΑ ΜΠΕΚΙΑΡΗ

spallantzas είπε...

@ANNA ΜΠΕΚΙΑΡΗ
Δεν σας μέμφεται κανείς προσωπικά για την αγωνία σας για το πρόβλημα του νερού στην περιοχή μας! Απλά κάναμε μια επισήμανση σε κάτι που στο διαδίκτυο και στην μπλογκόσφαιρα είναι απαράβατος κανόνας, που ίσως δεν γνωρίζετε, ότι δηλαδή όταν αναδημοσιεύουμε ένα κείμενο πρέπει τουλάχιστον να αναφέρουμε την πρωτότυπη πηγή,αν όχι να έχουμε και την άδεια του συγγραφέα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για επαγγελματία δημοσιογράφο! Κανείς δεν θα σας εμποδίσει (ίσα ίσα θα σας είναι και ευγνώμων) να προωθήσετε δημόσια κείμενα,αρκεί να τηρείτε αυτό το βασικό κανόνα.
Προσωπικά είμαι στη διάθεση σας να δημοσιεύσω στο ιστολόγιο μου, αν το επιθυμείτε κείμενο σας για το θέμα, αν δεν διαθέτετε εσείς δικό σας. Το μαιλ μου θα το βρείτε στο προφιλ μου. Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και στο ιστολόγιο της "άλλης Πρότασης" που δημοσιεύει συνεχώς άρθρα συμπολιτών μας!
Όσο για το θέμα που αναφέρεται για τον αγωγό, είναι μια πτυχή του γενικότερου προβλήματος, αν και σαν μηχανικός οφείλω να σας πω πως ο συγκεκριμένος νέος αγωγός έχει ειδική εσωτερική επένδυση , στο δε δεύτερο τμήμα του είναι από πολυαιθυλένιο. Το θέμα δεν είναι τι είναι ο αγωγός, το θέμα είναι τι νερό τρέχει μέσα, και πόσο χάνεται στο δρόμο!

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω, αλλά σε θέματα υγείας (Η Αργολίδα είναι η πρώτη περιοχή σε καρκινογέννεση εντέρου) και βιωσιμότητας δεν υπάρχουν προσωπικές ούτε πολιτικές φιλοδοξίες. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια!!
Σε μία ελεύθερη δημοκρατική κοινωνία που ζούμε ο κάθε φορολογούμενος πολίτης έχει δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα, να συμπράττει σε ομάδες για το κοινό καλό που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα ανθρώπινα δικαιώματα και να καταγγέλει ότι θεωρεί ότι παρεμβάλλει επιζήμια στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Ειδάλλως έχουμε φασισμό!! Δυστυχώς το διαδύκτιο δεν έχει χώρο για τέτοιου είδους ιδεολογίες!!. Είναι μέσον ελεύθερης έκφρασης και μέσον ελεύθερης και ανεξάρτητης ενημέρωσης που δίνει και το δικαίωμα στον ίδιο τον πολίτη να προβάλει δημοσιογραφικά θέματα και να συμμετάσχει με αυτόν τον τρόπο στην ανάπτυξη ενός δημοσίου διαλόγου που είναι απαραίτητος για την ενδυνάμωση της δημοκρατίας. Το διαδίκτυο πλέον είναι το μόνο μέσον που μπορεί να προωθήσει τις ιδέες της δημοκρατίας, της προστασίας του περιβάλλοντος, της μεγαλύτερης κοινωνικής δικαιοσύνης και της ενεργούς συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και δεν είναι στο τσεπάκι καθενός blogger!!!

ΑΝΝΑ ΜΠΕΚΙΑΡΗ

spallantzas είπε...

@ΑΝΝΑ ΜΠΕΚΙΑΡΗ
Λυπάμαι , αλλά αδυνατώ να σας παρακολουθήσω. Λέτε (και προφανώς με κατηγορείτε, χωρίς να με γνωρίζετε, για) πράγματα που ειναι αυτονόητα για αυτό εδώ το ιστολόγιο και για την πλειοψηφία των υπολοίπων! Ευχαριστώ πάντως για τη συμμετοχή σας στο διάλογο και ελπίζω να αποκομίσατε κάτι θετικό από αυτήν την όχι ευχάριστη και για μένα αντιπαράθεση.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
spallantzas είπε...

@Ανώνυμο - Μπεκιάρη
Έχετε υπερβεί κάθε όριο δεοντολογίας!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Επειδή εσείς ότι θέλετε ανεβάζετε και ότι θέλετε κατεβάζετε ανάλογα όπως σας συμφέρει, για να έχετε την έξωθεν καλή μαρτυρία, για αυτό ακριβώς το λόγο αυτά που κατεβάσατε θα αναρτηθούν αλλού επώνυμα και με τα δικά σας ονόματα έτσι για να μην διαφημίζετε εσείς μόνο το όνομα μου. Συνεχίστε και θα πετύχουμε ότι ακριβώς προσπαθούμε να κάνουμε εδώ και αρκετά χρόνια. Σας ευχαριστούμε για τον κόπο και τον χρόνο σας.
ΑΝΝΑ ΜΠΕΚΙΑΡΗ

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Μπεκιάρη,
ο Στέφανος έχει δίκιο σε αυτά που λέει και κακώς δεν πήρατε την άδειά του πριν ασχοληθείτε με το θέμα.

Πρέπει να ξέρετε ότι ο συγκεκριμένος blogger έχει το μοναδικό και αποκλειστικό προνόμιο της περιβαντολογικής ευαισθησίας και συγκεκριμένα της λύσης του νερού στο οποίο έχει και την μοναδική λύση.

Και εμείς προσπαθήσαμε να ασχοληθούμε με το θέμα και παρά το γεγονός ότι μας ακολουθούν χιλιάδες συμπολιτών μας (κίνηση ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ypografogiatonero@gmail.com) o Στέφανος μας έβαλε στη θέση μας.

Σας παρακαλώ μην ξανά ασχοληθείτε με το θέμα αν δεν πάρετε την έγκρισή του στο μέλλον γιατί εκνευρίζεται!

Με εκτίμηση,
Τάκης
www.takisapostolopoulos.com

spallantzas είπε...

@takis & nana
σας ευχαριστώ και τους δυο για τα εξαιρετικά ντοκουμέντα που αφηνετε στη διάθεση μου...

spallantzas είπε...

@takis & nana
Σας αφιερώνω δε εξαιρετικά αυτό ... και αυτό, στο κάτω μέρος!

Ανώνυμος είπε...

Οποιος εκνευρίζεται να πιεί ξύδι. Ζούμε σε μία ελεύθερη δημοκρατική κοινωνία και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να απαγορέψει ποτέ και σε κανέναν να ασχολείται με θέματα περιβαλλοντικά και να κάνει καταγγελίες όπου και όποτε αυτός κρίνει ότι θίγεται η υγεία του και η ζωή του και όχι η τσέπη του όπως ορισμένοι. Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα του νερού δεν θα το λύσουν!!! Το θέμα θα λυθεί μόνον από τον απλό κόσμο, όπως ανέφερε πρόσφατα και γνωστός πολίτης που ασχολείται με τα κοινά στην Αργολίδα.
ΑΝΝΑ ΜΠΕΚΙΑΡΗ

Ανώνυμος είπε...

Ave Stefan...είσαι και ο πρώτος! Αρχηγέ μου!

Ανώνυμος είπε...

Αφού είστε οι πρώτοι και οι Αρχηγοί γιατί λοιπόν δεν μας απαντάτε και στα πιο κάτω κύριοι? μιας και ασχολείστε με τα κοινά και την κίνηση ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ? Η ψάχνετε μήπως που ανήκει πολιτικά ο καθένας. Σας επεσήμανα πως οι απλοί πολίτες σε τέτοιου είδους καυτά ζητήματα είναι "ΑΠΟΛΙΤΙΚ" !!! Αλήθεια κύριοι, γιατί δαν αναλώνετε τον χρόνο σας πιο δημιουργικά για να βοηθήσετε τον απλό κοσμάκη? Μετά φταίμε εμείς που κάνουμε τα e-mail φειγ-βολάν δεξιά και αριστερά μπας και χτυπήσουμε καμμιά πόρτα της προκοπής γιατί τελικά η Αργολίδα δεν έχει χαίρι.
Για απαντήστε μας λοιπόν στον "αέρα" για τα πιο κάτω, αν θέλετε, αν σας αφήνουν ή αν μπορείτε φυσικά!!!Εκτός εάν εσείς λειτουργείτε για το συμφέρον πολιτικών κατευθύνσεων και ψάχνετε να δείτε που είναι τα μέτωπα για χτυπήσετε. Ξεχνάτε όμως πως η δύναμη του απλού πολίτη είναι η ψήφος του και οι ψηφοφόροι σήμερα δεν είναι πρόβατα!!! ούτε και κατευθύνονται σε θέματα υγείας και ζωής της δικής τους και των παιδιών τους. Αλλά ξέχασα πάτε για εκλογές, άλλος για νομαρχιακός σύμβουλος, άλλος για... και άλλος για... Καιρός λοιπόν είναι και εμείς να ψάξουμε ποιος υποψήφιος Νομάρχης σας καλύπτει έτσι για να ξέρουμε ποιός είναι αυτός που θα συνεχίσει το ίδιο έργο των ίδιων πολιτικών που ψηφίσαμε και μας έφθασαν εκεί μας που μας έφθασαν στην Αργολίδα.
Και ασφαλώς θα γνωρίζετε από πρώτο χέρι πως...

1. Η Αργολίδα κατέχει στην Ελλάδα, μία από τις πρώτες θέσεις στις καρκινογεννέσεις εντέρου.

2. Η σύνθεση του αγωγού ύδρευσης που συνδέει τους Μύλους με το Ναύπλιο και κατασκευάστηκε πριν από 2 χρόνια, είναι από σίδερο και το δεύτερο μέρος του είναι επενδεδυμένο με πολυαιθυλαίνιο. Από όσο γνωρίζουμε ο Νόμος έχει αυστηρές προδιαγραφές για την ύδρευση και επιβάλλει υλικά τρίτης γεννιάς. Ο συγκεκριμμένος αγωγός δεν έχει καμμία σχέση με τα υλικά τρίτης γεννιάς, το δε υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένος (σίδερο) και η επένδυσή του δεύτερου τμήματός του από πολυαιθυλαίνιο δεν αντέχουν στην πολύχρονη διάβρωση που υφίσταται από το θαλασσινό νερό με δεδομένο ότι ο αγωγός αυτός περνάει δίπλα από τη θάλασσα και το υπέδαφος είναι από θαλασσινό νερό. Αλήθεια ο σίδερος και το πολυαιθυλαίνιο ενδύκνεινται για πόσιμο νερό; Και αν ναι βάσει ποιών προδιαγραφών, εγγυήσεων και τίνος Νόμου;

3. Στο τμήμα της παραλιακής οδού Ναυπλίου Ν. Κίου πλησίον της Νομαρχίας ο αγωγός ύδρευσης είναι δίπλα με τον αγωγό ομβρίων υδάτων (σχεδόν συνδέεται) και όταν η πίεση της ύδρευσης δεν είναι η ανάλογη τα όμβρια ύδατα μπαίνουν μέσα στον αγωγό με αποτέλεσμα την πρόκληση ζημιών σε σπίτια της περιοχής και την προσβολή του νερού ύδρευσης από όμβρια ύδατα. (καταγγελίες από πολίτες που διαμένουν σε διπλανά σπίτια). Πριν από μερικά χρόνια περίπου είχε πλυμμηρίσει η περιοχή έξω από τη Νομαρχία στην παραλιακή οδό Ν. Κίου διότι είχε σπάσει ο αγωγός - είχε μείνει η πόλη του Ναυπλίου ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο χωρίς νερό και η Δημοτική Αρχή αντί να τον επισκευάσει τότε οριστικά, προέβει σε μία πρόχειρη επισκευή του ενώ παράλληλα διατεινόταν ότι πρέπει να αλλαχθεί όλος ο αγωγός και να ξαναγίνει μειοδοτικός διαγωνισμός.

4. Στην περιοχή ΚΟΥΤΣΟΥΡΙΑ Ναυπλίου (Πρόνοια) στο δίκτυο ύδρευσης υπάρχουν ακόμα αμυαντοσωλήνες ο δε κόσμος δεν ενημερώνετε για αυτό παρά μόνον γενικότερα για την ακαταλληλότητα του νερού ορισμένες ημέρες. Οι αμυαντοσωλήνες όμως απαγορεύονται αυστηρά από το Νόμο (οι παραβάσεις διώκονται σε βαθμό κακουργήματος) και οι πολίτες θα έπρεπε να το γνώριζαν επίσημα από την Δημοτική Αρχή, έτσι ώστε να χρησιμοποιούν εμφιαλωμένο νερό όχι μόνο για πόσιμο αλλά και για το μαγείρεμα.

5. Οι κάτοικοι της Λέρνας, διαμαρτύρονται για βοθρολύματα που μπαίνουν στο αγωγό ύδρευσης. Αρμόδιοι για περαιτέρω πληροφορίες είναι ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος, που από διαπιστώσεις μας, διστάζουν ή φοβούνται να αποκαλύψουν το πρόβλημα.

6. Το νερό της Ασίνης και του Δρεπάνου αγγίζει μέχρι τις 10.000 μονάδες!!!.(η ενημέρωση από το Δήμο είναι για χαμηλότερο δείκτη). Ο δε έλεγχός του δεν γίνεται από εταιρεία που κατέχει ISO όπως προβλέπει αυστηρά ο Νόμος, όπως π.χ. Βελονάκης που εξετάζει μόνο το νερό του Αργους, Ναυπλίου και Μύλων, αλλά από κάποια κυρία Παπανδριανού και εντελώς αναρμόδια και ανεπίσημα. Ο Δήμαρχος Ασίνης το καλύπτει και αδρανεί παντελώς για το πρόβλημα του νερού σε αυτά τα χωριά όπου το νερό δεν είναι κατάλληλο ούτε για μπάνιο (βγαίνει λίγδα!!! δεν πιάνει το σαπούνι!!!), διότι έχει εκτός από τα νικτρικά και πολλά άλατα που καταστρέφουν τα πλυντήρια των σπιτιών. Το πόσιμο νερό φθάνει μόνο μέχρι την άκρη της Ασίνης σε μία βρύση εξωτερική και ο Δήμαρχος αναφέρει πως τα κονδύλια δεν έφθασαν για να πάει το νερό ως την άκρη του χωριού. Αναρωτιέται λοιπόν κανείς πως οι γέροντες και οι ανήμποροι οικονομικά που δεν μπορούν να αγοράζουν καθημερινά εμφιαλωμένο, έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν νερό από την μία άκρη του χωριού και να το πηγαίνουν στην άλλη ή όπου αλλού είναι τα σπίτια τους. Η κατάσταση είναι τραγική και οι κάτοικοι ζητούν απεγνωσμένα βοήθεια, διότι κουβαλούν από τον Αγ. Ανδριανό και την Καρυά νερό σε μπιτόνια για να πιούν.

Η μήπως δεν τα γνωρίζετε. Αλλά αν τα γνωρίζετε γιατί δεν μας απαντάτε? Φοβάστε? Αν όχι απαξιείτε! Αν απαξιείτε λοιπόν να μας απαντήσετε, απαξιούμε και εμείς να ξανασχοληθούε μαζί σας, διότι πάσχετε από έλλειψη σοβαρότητας.(εξάλλου φαίνεται αυτό και σε ένα από τα ιστολόγια σας)
Σας ευχαριστώ

ΑΝΝΑ ΜΠΕΚΙΑΡΗ

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Μπεκιάρη,
μάλλον παρεξηγήσατε το σχόλιό μου που κάθε άλλο παρά υποστηρικτικό χαρακτήρα έχει στη μονοπωλιακή συμπεριφορά του blogger σχετικά με τα θέματα με τα οποία ασχολείται.

Σχετικά με τις ανυσηχίες σας, σας πληροφορώ ότι τις συμμεριζόμαστε και συμφωνούμε αλλά η κίνηση ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ, υποστηρίζει ότι η λύση στο πρόβλημα με το νερό έχει πολιτική λύση και ότι τη λύση θα την επιφέρει η πίεση των ίδιων των πολιτών.

με εκτίμηση,
Τάκης

ΥΓ
Στέφανε, είδες που από το πουθενά απέκτησε ενδιαφέρον το blog σου! Αναψέ μας και κανά κεράκι.

spallantzas είπε...

@takis
ναι ναι !!! έχω εκπλαγεί το πόσο μου ανέβασε την επισκεψιμότητα ο "διάλογος" σου με την κυρία. Θα σου πρότεινα δε να την προσκαλέσεις και στο δικό σου, μπας και ανέβει και εκεί τόσο ...δραματικά!

Σοβαρά τώρα....επειδή σας βαρέθηκα και τους δυο, επειδή δεν έχετε ιδέα από social media και επειδή προσβάλλετε τη νοημοσύνη τόσο τη δική μου όσο και των επισκεπτών μου, τα σχόλια σε αυτό το ποστ κλεινουν εδώ και σας προειδοποιώ να μην επιχειρήσετε να συνεχίσετε να παρεμβαίνετε οπουδήποτε σε αυτό το ιστολόγιο.
Λυπάμαι πολυ που το κάνω παραβαίνοντας βασικές αρχές μου, αλλά είστε πλέον ανεπιθύμητοι σε αυτό ιστολόγιο. Και σας παρακαλώ να μην συνεχίσετε.