20 Νοε 2008

Σημεία των καιρών...


Σημείο 1ο

Καλά! Ο Παπακωνσταντίνου τόξερε! Όπως και ο Ρουσσόπουλος! Όπως και ο Δρυς, και ο Κοντός, και ο Μπασιάκος, και ο Βουλγαράκης, και ο Αλογοσκούφης, και ο Βενιζέλος και ο Ψωμιάδης, και η Σωτηροπούλου ... και η χορεύτρια η οριεντάλ! Όλους αυτούς τους κατακρίνουμε δίκαια ή άδικα!

Με τον Εφραίμ και τον Αρσένιο , που το έκαναν, γιατί δεν ασχολείται κανείς ? ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ?

Σημείο 2ο

Η Κατερίνα Πελέκη είπε χθες στον Ευαγγελάτο πως έκανε αφιλοκερδώς τα 31 (!) συμβόλαια των ανταλλαγών, αν και διαπίστωσε "περίεργα πράγματα", γιατί προέρχεται από μια βαθύτατα θρησκευόμενη οικογένεια και πίστευε πως βοηθώντας το μοναστήρι θα "είχε την ευλογία της παναγίας" ! Και θέλει να την πιστέψουμε ! Η ίδια με τον σύζυγό της θεωρία περί "νόμου και ηθικής" ! Έχω μια απορία : αν τις έκανε και κανένας μοναχός Αρσένιος καμμιά "ανήθικη πρόταση", θα του καθόταν για να πάρει την ύψιστη ευλογία του?

Σημείο 3ο

Εκεί στη Χ.Τ. δεν υπάρχει ένας, ΕΝΑΣ βρε παιδιά, επώνυμος ΠΑΣΟΚΟΣ να υπερασπιστεί στοιχειωδώς για τα αυτονόητα τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και πρέπει να καταφεύγουμε στον Πάσχο Μανδραβέλη για να ...βρούμε το δίκιο μας? Η μήπως τρίβουν πάλι τα χέρια τους γιατί στην "ηλεκτρική καρέκλα" εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ δεν στεργιώνει κανείς "του Γιώργου" τα τελευταία 4 χρόνια?

Σημείο 4ο

Τα στοιχεία που αποκαλύπτονται από επίσημους φορείς για τις Ελληνικές φυλακές σκιαγραφούν εικόνα κολαστηρίων. Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Πρόληψη των Βασανιστηρίων (2007) διαπιστώνει βασανιστήρια, απάνθρωπη μεταχείριση και απειλές κατά της ζωής κρατουμένων, σειρά παραβιάσεων αναφορικά με τις συνθήκες κράτησης, ελλείμματα στη διερεύνηση και τιμωρία των ενόχων, αποσιώπηση περιστατικών βίας με την συμπαιγνία ιατρών και φυλάκων, απαράδεκτες συνθήκες ιατρικής περίθαλψης και ιατρικού ελέγχου στους κρατούμενους.

Σταματώ εδώ και πάω να πάρω λίγο ...καθαρό αέρα! και να υπογράψω.

1 σχόλιο:

spallantzas είπε...

Τελικά μόνο ο Ραγκούσης βρέθηκε να πει μια κουβέντα ?