10 Φεβ 2009

Έχουν καθόλου τσίπα?


Για να δούμε τώρα που γίναμε πρωτοσέλιδο, μετά την πετυχημένη εκδήλωση του Σαββάτου, θα δείξει η δημοτική αρχή επιτέλους κάποια ευαισθησία στο ζήτημα των απορριμμάτων ή θα συνεχίσει την προκλητική και καύση-ταφή τους στην ανεξέλεγκτη χωματερή της Καραθώνας? ... περιμένοντας τον "απομηχανής θεό" που λέγεται δεματοποιητής?

Από την σημερινή Καθημερινή

" Δεν είναι κάποιο εικαστικό χάπενινγκ τολμηρού δημιουργού, αλλά έργο κατοίκων του Ναυπλίου. Θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την αδιαφορία του δήμου τους στο ζήτημα της ανακύκλωσης απορριμάτων, στόλισαν την πλατεία μπροστά από το δημαρχείο της πόλης με πλαστικά μπουκάλια, χαρτιά και άλλα ανακυκλώσιμα υλικά. Υλικά τα οποία συσσωρεύονται στην ιστορική παραλία του Ναυπλίου, την Καραθώνα, που εκμεταλλεύεται αλλά δεν καθαρίζει ο δήμος."

3 σχόλια:

bbchris είπε...

Δεν έχουν στο υπογράφω. Και στοίχημα όσο θες, όπως λέγαμε πιτσιρικάδες.

Πάρε σαν παράδειγμα τις φώτο του προηγούμενου post. Φαίρνοντας στο μυαλό σου τα αστέρια της δημοτικής πλειοψηφίας, δεν σου δείχνουν σαν κακή κόπια αυτών;
Συνεπώς τι συμπέρασμα βγάζεις για το μέλλον της πόλης;

Matrix είπε...

Stefan το διάβασα και εγώ και θυμήθηκα τα posts στο blogs σου.

Θα βοηθήσει αυτή η δημοσιότητα? μακάρι.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Καθόλου δεν έχουν, επειδή ακριβώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση επί της ουσίας συνήθως το μόνο που κάνει είναι λέει μερικές φανβαφαρονιές για την ανακύκλωση και να μην πράττει τίποτε.