15 Μαρ 2009

Ναύπλιο - καμιά ελπίδα!

Το "μεγάλο όνομα", όπως λέει και η επαγγελματική του διαφήμιση στα τοπικά κανάλια, έκανε και επισήμως την ηγετική εμφάνιση του το Σαββατοκύριακο στα κοινά της πόλης μας."Ναύπλιο - Νέα Ελπίδα" ο τίτλος. Τέρμα οι "συναγερμοί" και τα ...καμπανάκια! Τώρα πάμε σύγχρονα αλλά και δογματικά, πάμε "σεμνά και ταπεινά" , κάτι σαν Νέα Δημοκρατία ... με χορηγό το Hondos Center! Τέρμα τα αξύριστα προφίλ ... τώρα πάμε γυαλισμένοι, ατσαλάκωτοι και με μπόλικη μπριγιαντίνη.

Πεδίον δόξης λαμπρόν από σήμερα για το παρόν ιστολόγιο, που περίμενε αρκετό καιρό αυτή την στιγμή! Χαράς ευαγγέλια για πλούσια ύλη που θα μας δώσει ο νέος κλώνος του "τσουρνισμού" που έσκασε μύτη στην πόλη μας! Κι αν το κρίνουμε σκόπιμο, θα δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό για τα κατορθώματα της "νέας" παλιοπαρέας!

Και μην νομίσουν κάποιοι ότι θα κάνουμε μόνο χιούμορ με τον φέρελπι υποψήφιο δήμαρχο. Αφού αποφάσισε τόσο νωρίς να ...βγει για ζέσταμα, θα τον τρέξουμε πολύ, μέχρι να καεί! Γιατί αν δεν καεί αυτός , τότε ...καήκαμε εμείς! Και δεν θα υπάρχει πια καμιά ελπίδα για το Ναύπλιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: