1 Απρ 2009

Καράπαυλος : Κατεβαίνω με το ΚΚΕ!

Σαν βόμβα στην καθημερινότητα της πόλης έπεσε η δημόσια δήλωση αποχώρησης του Κώστα Καράπαυλου από το συνδυασμό της "άλλης πρότασης" και η προσχώρηση του στην παράταξη του ΚΚΕ! Οι εξελίξεις από εκείνη τη στιγμή τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια την "άλλη πρόταση" στην πλήρη διάλυση στα εξ ων συνετέθη!

Λίγη ώρα αργότερα, μετά την ανακοίνωση Καράπαυλου, ο Γιάννης Γκιόλας διέρρευσε ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ για να είναι υποψήφιος δήμαρχος με τη στήριξη του κόμματος. Μάλιστα διέρρευσαν και τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν ως υποψήφιοι το ψηφοδέλτιο. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν αυτά του Τάσου Σαλεσιώτη, του Δημήτρη Κωστούρου, της Έλενας Μελίδη και φυσικά της αδερφής του Σοφίας Γκιόλα!

Στο άκουσμα αυτών των διαρροών και ανακοινώσεων ο επικεφαλής της παράταξης Μπάμπης Αντωνιάδης δήλωσε "κουρασμένος" και " έτοιμος να αποχωρήσει απο τα δημοτικά πράγματα της πόλης , και να ασχοληθεί με τη μεγάλη του αγάπη, το ιστορικό αρχείο για την Ακροναυπλία".

Άλλα στελέχη της παράταξης συστήνουν ψυχραιμία, λέγοντας πως η παράταξη δεν έχει ανάγκη από "δεινοσαύρους" και απο εδώ και πέρα θα στηριχθεί στη "γενιά του Δεκέμβρη" που θα φέρει τις ανατροπές. Προτείνουν μάλιστα και άμεση αλλαγή του ονόματος του συνδυασμού σε "Ναύπλιο, η άλλη κατάληψη".

Πριν λίγο έγινε γνωστή και η αντίδραση του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Γραμματικόπουλου : " Τώρα πια εγώ είμαι πραγματικά η μόνη ελπίδα της πόλης".

Από την πλευρά της πλειοψηφίας της δημοτικής αρχής δεν υπάρχουν αντιδράσεις στην πλημμυρίδα των γεγονότων. Στενοί συνεργάτες του δημάρχου τόνιζαν όμως πως τώρα φαίνεται περισσότερο από κάθε φορά πως η παρουσία του Αναγνωσταρά στο δημαρχιακό θώκο αποτελεί μονόδρομο για το μέλλον αυτής της πόλης!

2 σχόλια:

Στέλιος είπε...

Ποιοί είναι ΟΛΟΙ αυτοί? :)

stefan είπε...

@ρ@τε πύλ@ς
Είναι η μικρή μας κοινωνία στο Ναύπλιο, μια κοινωνια που δεν διαφέρει σε τίποτα από την Μεγάααααλη κοινωνία της Αθήνας ...είτε είναι πρωταπριλιά είτε όχι! ;-)