28 Απρ 2009

Αντε καλέ! Για δέστε και αυτό!


Βρήκαν εργολάβο που "ξέπλενε" κατά συρροήν μαύρο χρήμα σε λογαριασμό του Παυλίδη? Πωωωωωωπω! Τι λέτε βρε παιδιά ? Μπράβο! Μου σηκώθηκε η τρίχα ! Τρέμουν τα χέρια μου, τώρα που γράφω ... από συγκίνηση!

Δεν ερχόσαστε να ψάξετε λίγο και κατά Ναύπλιο μεριά? Η εν λόγω κατασκευαστική εταιρεία εκτελούσε μέχρι πρότινος το έργο "Ολοκλήρωση ύδρευσης Δήμου Ναυπλίου - Αποχέτευση Ακαθάρτων και Ομβρίων υδάτων Δήμου Ναυπλίου" , προϋπολογισμού 18,75 εκατομμυρίων Ευρώ. Το εν λόγω έργο είχε αναλάβει το 2005, ύστερα από ...περίεργα επαναληφθέντα διαγωνισμό με έκπτωση 50,62% (!!), 15 σχεδόν ποσοστιαίες μονάδες πάνω από τον δεύτερο μειοδότη!

Το έργο "ολοκληρώθηκε" - τρόπος του λέγειν - με καθυστέρηση δύο χρόνων και υπέρβαση δαπάνης κατά σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ (βάσει των στοιχείων του 21ου και τελευταίου λογαριασμού (16/12/08) στις μέρες μας. Παρότι ο Δήμος και η ΔΕΥΑΝ πανηγυρίζουν, οφείλω να πω πως δεν κατασκευάστηκε (για μια ακόμη φορά ) το σύνολο του έργου που προέβλεπε η αρχική μελέτη, ενώ έχουν παρουσιαστεί και κατασκευαστικές ατέλειες, σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών.

Σταματάω εδώ. Όποιος θέλει και μπορεί να το ψάξει, ας το ψάξει! Θυμίζω απλά ότι στο Ναύπλιο έχουμε δεξιό Δήμαρχο!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Καλό μηνα,''τάμαθες τα νεα'' για κάτι πέτρες από το λιμάνι του Πειραιά......από το γκρέμισμα μιας παλιάς Γερμανικής αποθήκης........χτίσθηκε λεει ο αυλόγυρος του Ρούτση!!!!!!
Αντε και στο Παλαμήδι!!!!για μετρήστε εκει μήπως σας λείπουν τίποτε κανόνια!!!!!