9 Μαΐ 2009

Παραιτήσεις ...

Ο Βερελής παραιτήθηκε εγκαίρως! Μπράβο! Θα έλεγα δύο Μπράβο, αν η κίνηση του δεν ήταν εκ του ασφαλούς, μια και το ... πιθανό "αδίκημα" του έχει παραγραφεί ήδη. Θα έλεγα δε τρία Μπράβο, αν τον ακολουθούσε -έστω από ευθιξία - και η ...υπόλοιπη παρέα του τότε Υπουργείου Μεταφορών!
Από την άλλη ο "καταλληλότερος" έκλεισε χτες το "μαγαζί" (γιατί όπως έχουμε πήξει στις μίζες, για μαγαζί πρόκειται) για να έχει το κεφάλι του ήσυχο ... μέχρι τον Οκτώβρη! Μπράβο και αυτουνού που εκμεταλλεύεται πλήρως - και μαγκιά του - τις δυνατότητες παραγραφής που του δίνει ο νόμος περί (μη) ευθύνης υπουργών! Έτσι δεν χρειάζεται να ...παραιτηθεί κανείς άλλος!
Ήθελα να ήξερα. Ο εμπνευστής αυτού του περίφημου Νόμου "περί ευθύνης Υπουργών" και της αναθεώρησης του άρθρου 86 του Συντάγματος! Έχει σκεφτεί ποτέ να παραιτηθεί? Για να μην πω για όλους όσοι τον ψήφισαν!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

.....και η ...υπόλοιπη παρέα του τότε Υπουργείου Μεταφορών!
ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΕ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ!

Orestis είπε...

Εγώ αναρωτιέμαι αν ο πρόεδρος της (και καλά) δημοκρατίας είχε το δικαίωμα να αρνηθεί να υπογράψει το κλείσιμο της βουλής νωρίτερα απ' ότι προβλέπεται και αν το είχε, για΄τι το έκανε...

stefan είπε...

@nafplio
Συ είπας!
@ Oresti
γιατί δεν θα το έκανε ποτέ.

μου κάνει εντύπωση πάντως, γιατί ασχολείστε με αυτά και όχι με το σημαντικό που είναι η πολιτική ευθυνη του εμπνευστή.

Orestis είπε...

γιατί στο μέτρο που αναλογεί στον καθένα έχουν - έχουμε όλοι μας ευθύνη.

Ευάγγελος είπε...

Η πιο αξιόπιστη πρόταση που έχει ακουστεί αυτό το διάστημα σχετικά με τον νόμο περί ευθύνης υποργών κ.λπ. είναι, νομίζω, να μην υπάρχει ειδική ρύθμιση, αλλά για όλες τις υποθέσεις να είναι αρμόδια η διακιοσύνη. Σχετική αναφορά πριν μερικές μέρες και στο http://pliktro.blogspot.com/2009/05/blog-post_07.html

Raindog είπε...

Βλέπω έχετε δεν έχετε στα λόγια του Αλαβάνου φτάνετε.

http://www.naftemporiki.gr/video/video.asp?id=13874

Δυστυχώς φωνή βοώντος εν (πρασινομπλε) ερήμω.

Stefan μήπως πρέπει να αρχίσεις να το σκέφτεσαι; Η 7η Ιουνίου δεν είναι μακριά.

stefan είπε...

@raindog

Έχω αρχίσει και σκέφτομαι τι θα συμβεί, όταν θα διαπιστώσετε ότι το μονοψήφιο ποσοστό που ...πιάσατε είναι μικρότερο και από αυτό των οικολόγων πράσινων!

Raindog είπε...

Στις δημοσκοπήσεις μπορείς να δεις τα πάντα όλα. Ιδίως αυτές των εταιρειών "της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη". Στο τέλος ξυρίζουν τους οικολόγους πράσινους (με σήμα τον ήλιο που ανατέλλει).

spallantzas είπε...

@raindog
αυτές τις ίδιες δημοσκοπήσεις της Κυριακής και της Δευτέρας , έβλεπαν καποιοι πέρυσι τέτοιο καιρό και νόμιζαν ότι ...έγιναν κυβέρνηση. Και τότε ...να το ξανασκεφτώ μούλεγες!
Από εκεί και πέρα... ξέρεις ότι απεχθάνομαι το ξύρισμα!