26 Ιουν 2009

4η ποδηλατοπορεία


Εξελίσσεται πια σε ...θεσμό και μαζικοποιείται κάθε φορά και περισσότερο. Η 4η ποδηλατοπορεία στο Ναύπλιο γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά το δελτίο τύπου που μου έστειλαν οι διοργανωτές και που με χαρά δημοσιεύω.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην 4η ποδηλατοπορεία που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Ναυπλίου το Σάββατο 27 Ιουνίου στης 19:00 με αφετηρία την πλατεία Φιλελλήνων. Επειδή δεν παζαρεύουμε ούτε τη ζωή μας ούτε την ποιότητα ζωής μας Επειδή απλά αγαπάμε το ποδήλατο και τον ποδηλατικό τρόπο ζωής Επειδή πρέπει επιτέλους να μας υπολογίσει η πόλη στην οποία ζούμε. Βγαίνουμε στον δρόμο και διεκδικούμε : ασφαλέστερη μετακίνηση με το ποδήλατο, ποδηλατοδρόμους, θέσεις στάθμευσης του ποδηλάτου σε κεντρικά σημεία της πόλης, λειτουργιά δανειστικού ποδηλάτου στους χώρους στάθμευσης των αυτοκινήτων, στον σταθμό του ΟΣΕ , στον σταθμό των λεωφορείον και σε κεντρικά σημεία της πόλης.
*Τα παιδιά κάτω των 16 ετών να συνοδεύονται από γονείς.

Ποδηλάτες Ναυπλίου
www.podilates.tk

3 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Αυτό είναι υπέροχο. Στο δικό μου δήμο κάνουμε τρεις κάθε χρονο (μία με αγωνιστικό χαρακτήρα, μία ως βόλτα και μία ποδηλατοπορία το Σεπτέμβρη στην Εβδομάδα Χωρίς Αυτοκίνητο). Είναι πολύ καλά βήματα, μικρά και ουσιαστικά για τα παιδιά και τους γονείς τους.

spallantzas είπε...

@δειμο του πολίτη
Να πω πως είναι η 4η τους τελευταίους 2 μήνες!

Ενας απο του ποδηλάτες είπε...

Να πω και εγώ με την σειρά μου πως στόχος όλων εμάς των ποδηλατών είναι να πραγματοποιείτε μια ποδηλατοπορεία κάθε μήνα ώστε να δείχνουμε διαρκώς πως χρειαζόμαστε και εμείς ένα κομμάτι του δρόμου για να κινούμαστε με ασφάλεια. Όπως επίσης υπάρχουν ιδέες και για άλλες δράσεις ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο για όλους όσους χρησιμοποιούμε ως βασικό μέσο μεταφοράς το ποδήλατο.

Οι ποδηλατοπορείες για το καλοκαιρι εινε προγραμματισμενες να πραγματοποιηθούν.

το Σάββατο 27 Ιουνίου Στις 19:00 με αφετηρία την πλατεία Φιλελλήνων

το Σάββατο 25 Ιουλίου Στις 19:00 με αφετηρία την πλατεία Φιλελλήνων

και το Σάββατο 29 Αυγούστου Στις 19:00 με αφετηρία την πλατεία Φιλελλήνων

Για την καλύτερη ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται στο site : www.podilates.tk στην αριστερή στήλη έχει μια φόρμα εγγραφής μέσω της οποίας μπορείτε κάνετε εγγραφή στο group των ποδηλατών ώστε να ενημερώνεστε μέσω e-mail για τις δράσεις που θα πραγματοποιούνται με σκοπό να διεκδικήσουμε μια πιο βιώσιμη πόλη για όλους εμάς τούς ποδηλάτες.