21 Ιουν 2009

Καραμανλήδες ...


Το ακούσαμε και αυτό !

Το νέο Μουσείο της Ακρόπολης είναι έμπνευση και έργο ... Καραμανλήδων!

Εντάξει ! Το είπατε! Γελάσαμε! Φτάνει!

Ας πούμε τώρα και την αλήθεια!

Το νέο Μουσείο της Ακρόπολης είναι από την αρχή μέχρι το τέλος έργο Μελίνας και Ζυλ Ντασσέν! Όχι απλά έμπνευση, όχι απλά υλοποίηση και οικονομική συμβολή, όχι απλά πολιτική επιλογή. Είναι έργο ζωής της Μελίνας και του Ζυλ!

Και αν δεν υπήρχαν οι Καραμανλήδες και οι κατά καιρούς υποτακτικοί τους, το Μουσείο θα λειτουργούσε πολύ νωρίτερα και πάντως πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αλήθεια θυμάται κανείς την μηνυτήρια αναφορά του Πέτρου Τατούλη και την φαιδρή κατάσταση να καλείται να υπερασπισθεί το Ελληνικό Δημόσιο ως (αναπληρωτής του Καραμανλή) υφυπουργός Πολιτισμού απέναντι στην ίδια του την μήνυση? Η μήπως θυμάστε τις δηλώσεις του ότι το Μουσείο θα είναι έτοιμο "στο τέλος του 2006"?

Καραμανλήδες ! Όσο και αν προσπαθήσατε να πείσετε τους Έλληνες ότι έχετε προσφέρει έστω κάτι δα μικρό σε αυτό τον τόπο, τα γεγονότα θα σας διαψεύδουν πάντα! Κορδέλες κόβετε μόνο! Κορδέλες σε έργα μεγάλων ανθρώπων, όπως η Μελίνα, που δεν θα τους φτάσετε ΠΟΤΕ ούτε στο μικρό τους δακτυλάκι!

3 σχόλια:

Orestis είπε...

Με εκείνα τα δύο νεοκλασικά που έκοβαν τη θέα της καφετέριας του μουσείου... συγνώμη έκοβαν την οπτική επικοινωνία του μουσείου και του μνημείου, τι έγινε τελικά;

Στέλιος είπε...

Pes ta re Stefane, apo tin Paraskevi to vrady ta lew!

evi είπε...

Συγχαρητήρια και μπράβο που κι εσύ και πόλλοί άλλοι ευτυχώς υπάρχετε να μας ανοίγετε τα μάτια για πράγματα που δεν γνωρίζουμε,χωρίς αυτό να συμαίνει ότι έχουμε και πίστη σ΄όλους αυτούς τους γελοίους!