30 Ιουν 2009

Μια γυναίκα στο Δημοτικό Συμβούλιο


Μια αλλαγή με συμβολισμούς αλλά και με ουσία ανακοινώθηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου από την "άλλη πρόταση" στο Ναύπλιο.
Ο επι χρόνια επικεφαλής της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο Μπάμπης Αντωνιάδης, παραιτήθηκε και τη θέση του καταλαμβάνει η φιλόλογος Ελένη Λαπαθιώτη - Νταή. Η πολύ αγαπητή σε όλους Λέλα, όπως την ξέρουν οι φίλοι της, είναι η τρίτη γυναίκα δημοτική σύμβουλος Ναυπλίου μετά τη μεταπολίτευση και η πρώτη που ανήκει στην δημοτική μειοψηφία. Θα είναι δε η μοναδική γυναίκα δημοτική σύμβουλος στο παρόν Δημοτικό Συμβούλιο.

Όσο για τον ακούραστο Μπάμπη της Απόπειρας , της Πρωτοβουλίας και της Άλλης Πρότασης και όλους αυτούς που ψάχνουν να βρουν ίντριγκες και ... συμφωνίες πίσω από την παραίτηση του, να τους πω πως τσάμπα ψάχνουν! Τα παζαρέματα κάτω από το τραπέζι και πίσω από κλειστές πόρτες δεν αρμόζουν (και επομένως δεν υφίστανται) σε μια παράταξη των πολιτών. Αντί λοιπόν να ψάχνουν φανταστικά σενάρια, ας κάτσουν να σκεφτούν πως πρέπει καλύτερα να αντιμετωπισθεί ο "Τσουρνισμός" σε όλες του τις ...εκδόσεις, που κυβερνάει - και θέλει να συνεχίσει να κυβερνάει - την πόλη για πάνω από 20 χρόνια πια!

Αν δεν αντιλαμβάνονται ακόμη πως η ''Άλλη πρόταση" είναι πλέον η μοναδική και πραγματική ... άλλη πρόταση για την πόλη, κόντρα σε αυτήν της αντιπαροχής και της συναλλαγής και πρέπει να αποτελέσει το σημείο αναφοράς και συσπείρωσης όλων των υγιών και προοδευτικών δυνάμεων της πόλης, κακό του κεφαλιού τους.

3 σχόλια:

θρασύδειλος είπε...

Ως κλασσικός θρασύδειλος ομολογώ οτι ποτέ δεν θα είχα το θάρρος να κάνω μια τέτοια κίνηση σαν του Αντωνιάδη.Τα δημοτικά πράγματα παίρνουν άλλη μορφή τα νερά κουνηθήκανε,αλλά εγώ βεβαίως λόγω ιδιότητας χαρακτήρα...θα είμαι με τους νικητές!!!οποιοι κι'αν είναι!!
Συγχαρητήρια στη Κα λαπαθιώτη,τον Κο Αντωνιάδη,και φυσικά στον blogger που παρατηρώ καιρό τώρα τις θέσεις του με παλύ ενδιαφέρον!

Ανώνυμος είπε...

Στέφανε, οι δηλώσεις του Γιαννάκη που έδειξαν τα τοπικά κανάλια το βράδυ, πώς συμβιβάζονται με αυτά που γράφεις;

stefan είπε...

@ανωνυμο
Δεν είδα δηλώσεις, ούτε καν τη συνέντευξη τύπου. Ήμουν Αθήνα για οικογενειακούς λόγους. Αν θες με ενημερώνεις και ευχαρίστως να τοποθετηθώ!