14 Ιουλ 2009

"Ψηφιακές" ανακοινώσεις ...

Ένας φίλος, διαβάζοντας τα άρθρα για το super duper τουριστικό portal που θα υλοποιήσουμε στο Ναύπλιο για την ενημέρωση και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της πόλης, μου έστειλε το παρακάτω βιντεάκι με το σχόλιο : "τι τα θέλουμε τα πόρταλ, όταν έχουμε τέτοιο επίπεδο ενημέρωσης στην πόλη!".

Έχει δίκιο! Η γνωστή "ντουντούκα" , ο τελάλης της τουρκοκρατίας, ζει ακόμη στο Ναύπλιο και μας ενημερώνει με ...αντικειμενικό τρόπο, ότι "μετά από πολλές αναλύσεις(!!!) ... το νερό είναι κατάλληλο προς πόση"! Ρίγη συγκίνησης σε όλους τους κατοίκους της πόλης στο άκουσμα της ανακοίνωσης! Τόσο που κάποιοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι ακολουθούσαν, πανηγυρίζοντας, το αυτοκίνητο - ντουντούκα στους δρόμους της πόλης χθες! Πανηγυρισμοί και συνθήματα "Ζήτω το έθνος" ακούγονταν και από το στρατόπεδο , που την περασμένη βδομάδα έχασε έναν ολόκληρο λόχο στον "Τσώρτσιλ".

Αλήθεια δεν σκέφτηκε κανένας δημοτικός σύμβουλος να εντάξει σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα την αναβάθμιση της ντουντούκας με ένα χλιδάτο αυτοκίνητο (ας πούμε ένα υβριδικό LEXUS βρε αδερφέ), με ηχητικό σύστημα Dolby surround και με εκφώνηση των ανακοινώσεων από την Πετρούλα? Τσάμπα ευρωπαϊκά λεφτά ρε παιδιά!

1 σχόλιο:

Χριστίνα Γεωργαλλή είπε...

Καινούριο μπλοκ!

Το μπλοκ λέγεται "ΒΙΒΛΙΟ ONLINE" και σ' αυτό θα βρείτε προτάσεις βιβλίων και αγγελίες για να αγοράζουμε από κάποιον που δεν το θέλει πολύ φθηνότερα ή να ανταλλάζουμε ή να χαρίζουμε κάποιο βιβλίο μεταξύ μας.

Καταλαβαίνετε ότι θέλω τη συνδρομή σας, φαίνεται καλή ιδέα και αν έχουμε πολλές εγγραφές θα το πετύχουμε! Έστω μεταξύ μας, οι φίλοι bloggers. Όποιος λοιπόν θέλει να προτείνει βιβλία ή να γράψει αγγελία ότι θέλει να δώσει/ζητήσει κάτ,ι μπορεί να το κάνει αφού μου στείλει για την εγγραφή του e-mail στο

Xristina12.05@gmail.com

και αργότερα διαβάσει -!ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!- τις οδηγίες στο εν λόγω μπλοκ.

Η ιστοσελίδα του μπλοκ: http://vivlio-online.blogspot.com/

Σας ευχαριστούμε!