15 Σεπ 2009

Σύσταση ...

Παρακολουθώ δυο μέρες τώρα υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στα τηλεοπτικά παράθυρα να ... ταλαιπωρούν τον εαυτό τους και τους θεατές, προσπαθώντας να ερμηνεύσουν και να αναλύσουν τα οικονομικά μέτρα που κωδικοποιημένα εξήγγειλε ο ΓΑΠ στην ΔΕΘ. Ειλικρινά βγαίνω από τα ρούχα μου με τις τοποθετήσεις που ακούω περί " μεσαίων εισοδημάτων ", φορολογικής κλίμακας, αυξήσεων πάνω από τον πληθωρισμό και άλλων.

Το ΠΑΣΟΚ διαθέτει ένα εξαιρετικό εργαλείο που λέγεται Ινστιτούτο Επιμόρφωσης. Χάθηκε ο κόσμος να μαζέψει κάποιος όλους τους υποψήφιους σε μια ημερίδα, να τους εξηγήσει μερικά πράγματα, να μη λένε ανοησίες στα κανάλια? Χάθηκε να τους σταλεί ένα ηλεκτρονικό σημείωμα με θέσεις πάνω στο πρόγραμμα των 100 ημερών?

Από εκεί και πέρα ... επιτρέπεται να μην ξέρει κάποιος να απαντήσει στο ερώτημα " αν θα φορολογηθούν οι αγρότες"? Βεβαίως και επιτρέπεται! Ποιος είπε ότι όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές πρέπει να ξέρουν τα πάντα? Καλά θα κάνουν λοιπόν οι αγαπητοί υποψήφιοι να αποφεύγουν πιο έξυπνα τις ... κακοτοπιές των δημοσιογράφων (ούτε και αυτοί ξέρουν την απάντηση) και να παραπέμπουν στους ειδικούς! Δεν πρόκειται να πάρουν κανένα σταυρό παραπάνω με το να μπορούν να υπολογίσουν σε 3 λεπτά το εκκαθαριστικό μας!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ,ΔΙΟΤΙ ΟΣΑ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΑΣΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΩΔΟΥΣ(ΒΛ.ΜΕΣΑΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ).
ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΝΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.
Υ.Γ ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ, ΤΗ ΝΥΦΗ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ...........

Orestis είπε...

Δηλαδή οι αγρότες τώρα, δεν φορολογούνται; Ανεξάρτητα από το εισόδημα; (το ξέρω είμαι άσχετος)
Τουλάχιστον υποβάλουν φορολογική δήλωση;