16 Σεπ 2009

Καπναποθήκες: η αλήθεια είναι ...

Παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες τους πανηγυρισμούς της δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα συγκεκριμένου Δημοτικού Συμβούλου, υπεύθυνου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Ναυπλίου για το θέμα της μεταστέγασης ενός Δημοτικού Σχολείου σε Κτίριο Καπναποθηκών και λέω να στείλω ένα email στον Καραμανλή να του δείξω ... πως γίνεται προεκλογικός αγώνας!

Μάλιστα χθες έμαθα πως ο εν λόγω Δημοτικός Σύμβουλος ετοιμάζει πανηγυρική συνεδρίαση στο Βουλευτικό για να παρουσιάσει τις ... λαμπρές εξελίξεις, λίγες μόλις ημέρες πριν τις εκλογές, έχοντας καλέσει τους... πάντες και τα πάντα!

Ποιες είναι οι ..λαμπρές εξελίξεις ? Διαβάστε εδώ!

Εγώ θα θυμίσω ότι στην ουσία πρόκειται για προσωρινή μεταστέγαση του Δημοτικού Σχολείου, μέχρι να συγκεκριμενοποιηθεί η οριστική μεταστέγαση του σε νέο κτίριο. Και βέβαια αν η προσωρινή μεταστέγαση κάνει 3 χρόνια να υλοποιηθεί (γιατί τόσο θα κάνει τελικά, χώρια πόσα περιμένουμε για να ξεκινήσει) φανταστείτε πόσο θα κάνει η οριστική! Εκτός αν κάποιοι κύριοι έχουν στο μυαλό τους τη λογική "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού"!

Γιαυτό και μια και είμαστε σε προεκλογική περίοδο, καλά θα κάνουν οι κ.κ. υποψήφιοι - κύρια του σιναφιού μου - να μην νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους σκόπιμες φανφάρες και κούφιες εξαγγελίες που στόχο έχουν την παραπλάνηση των πολιτών, γιατί στο άμεσο μέλλον θα έχουν και αυτοί σημαντικό μερίδιο ευθύνης, ειδικότερα εφόσον το ΠΑΣΟΚ βρεθεί στην εξουσία.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που πανηγύριζε για πες μας ....

stefan είπε...

Στο blog του! Και απειλεί κιόλας !

Ανώνυμος είπε...

Κόμπλεξ - Σύμπλεγμα (Ψυχολογία)
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Σύμπλεγμα είναι ένα σύνολο συνειρμών ή παρορμήσεων που συνδέονται ασυνείδητα από το άτομο με ένα συγκεκριμένο θέμα και επηρεάζουν τη συμπεριφορά του. Ορίζεται ως ένα είδος νεύρωσης, το οποίο αναγκάζει το άτομο σε διαφορετική από τη φυσιολογική συμπεριφορά. Ο όρος χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον ψυχολόγο Καρλ Γιουνγκ, μαθητή του Σίγκμουντ Φρόυντ. Χρησιμοποιείται κυρίως από την ψυχολογία βάθους. Γνωστά συμπλέγματα είναι το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα, το σύμπλεγμα της Ηλέκτρας, το ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ. Στην καθημερινή γλώσσα χρησιμοποιείται και ο ξένος όρος κόμπλεξ.

stefan είπε...

Μπορεί να μας πεις αγαπητέ ανώνυμε σε ποιον αναφέρεσαι? Κι αν θες, και το ονοματάκι σου ,μιας και είσαι ... ανώτερος?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως πρώην παίχτης δημοφιλούς ομαδικού αθλήματος,νεόκοπος σοσιαλιστής,που καβαλάει ποδήλατο εκτός απο καλάμι,και που σταμάτησε να κάνει πλέον "πλάκες" κ΄χιούμορ,γιατί ετσι νομίζει οτι φαίνετε σοβαρός στους ψηφοφόρους του;ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!αποκλείετε τέτοια αλλαγή!!