30 Οκτ 2009

Προς Δημήτρη Ρέππα ... ενταύθα!


Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Ναυπλίου ξόδεψε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει η πόλη, μεταξύ των άλλων, και ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο και αποτελεσματικό σύστημα απορροής  ομβρίων υδάτων.

Δεν θα αναφερθώ τώρα στο ότι οι δρόμοι της πόλης μοιάζουν βομβαρδισμένοι μετά την "αποκατάσταση" των οδοστρωμάτων από τον ανάδοχο. Ούτε στο ότι ο δήμος δανείζεται έξτρα ποσό για να "ασφαλτοστρώσει" (= να πασαλείψει και να εισπράξουν και οι "ημέτεροι" τα δέοντα) μερικούς από τους δρόμους.


Θα σας παρακαλέσω μόνο να ρίξετε μια ματιά στις παραπάνω φωτογραφίες από το πιο κεντρικό σημείο του Ναυπλίου και να εκτιμήσετε ... τις σύγχρονες υποδομές που διαθέτει πια η πόλη μας και την ... αποτελεσματικότητα τους στη διάρκεια μιας συνηθισμένης βροχής. Μάλιστα, όπως θα διαπιστώσετε, το δίκτυο ομβρίων διαθέτει και τελευταίας τεχνολογίας σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για την άμεση επέμβαση της ΔΕΥΑ. Όταν ... μπουκώνει , πετάγονται τα καπάκια των φρεατίων!


1 σχόλιο:

Raindog είπε...

Τόσο τελευταία τεχνολογία έχουμε στο Ναύπλιο; Εντυπωσιάζομαι!

Και μια διόρθωση: οι δρόμοι της πόλης δεν μοιάζουν βομβαρδισμένοι: ΕΙΝΑΙ βομβαρδισμένοι από την πλήρη αδιαφορία της δημοτικής αρχής και την ασυδοσία των εργολάβων.