6 Οκτ 2009

Blue-black Trash!

Ποιος είδε χθες βράδυ την "Ανατροπή" του Πρετεντέρη? Α , χάσατε το καλύτερο επεισόδιο της σειράς! Γιάφκα της ΝΔ ήταν χθες βράδυ το στούντιο του Mega!

Εκτός από τον στρατηγό ήταν εκεί η συνταγματάρχισσα Φεβρωνία , η "τσιρ τσιρ" Σπυράκη, ο "αδέσμευτος" Ρίζος, η "δεν βγήκα" Παπακώστα, ο  με "βγάλαν" Τσιτουρίδης, ο Καλατζής , ο (lifestyle) Σίμος και η "πεφωτισμένη" Φωτεινή! Α και δύο υπουργοί ο Δένδιας και ο Χατζηγάκης! Και πάνω από όλα ο "πάο ολέ" εθνικός δικηγόρος Λυκουρέντζος.

Χθες τα ακούσαμε όλα! Ο "καταλληλότερος" έγινε ξαφνικά ο πλέον ακατάλληλος από τους ίδιους του τους ανθρώπους! Μάθαμε ότι τίποτα δεν λειτουργούσε σε αυτή την κυβέρνηση 5,5 χρόνια τώρα! Περίεργο! Και εμείς είχαμε μια υποψία για το αντίθετο! Μάθαμε πως  δεν ήταν απλά η επιλογή του χρόνου των εκλογών το λάθος του Καραμανλή, αλλά "συσσωρευμένα προβλήματα λειτουργίας εδώ και χρόνια". Και αυτό περίεργο! Εμείς πιστεύαμε ότι όλα πήγαιναν ρολόι!

Μάθαμε ότι για όλα φταίνε ο Ρουσόπουλος, ο Λούλης και ο Σουφλιάς και τα κακά ΜΜΕ!  Και αυτό περίεργο! Εμείς νομίζαμε πως για όλα φταίει το ... Πασοκ! Μάθαμε πως δεν συμφωνούν με τη διαδικασία εκλογής αρχηγού από ένα συνέδριο "μπαγιάτικων" και προαποφασισμένων αντιπροσώπων.

Μόνο το ... μπουνίδι δεν άρχισαν κάποια στιγμή μεταξύ τους οι γαλάζιοι!

Οφείλω να ομολογήσω πως η εκπομπή του Στρατηγού έφτασε στο πικ της ποιότητας της. Δικαιούται πλέον μια θέση στο hall of fame της trash tv! Πάνια σε φάγαμε!

1 σχόλιο:

Στέλιος είπε...

Το είδα και δεν πίστευα τα μάτια μου! Εκανα αμέσως ανάρτηση! ΤΟ ξεκατίνιασμα!