27 Φεβ 2007

Σε κάθε άκρη της Ελλάδας…

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας βρίσκει πια κανείς κινήσεις πολιτών που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Και όλο και πιο συχνά οι κινήσεις αυτές προβάλλονται και στο διαδίκτυο. Μια τέτοια είναι και η “Σαμοθράκη Εν Δράσει” .

Διαβάζω στην αρχική σελίδα :

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με κοινές ανησυχίες, οράματα, νέες ιδέες και διάθεση να συμβάλουμε ώστε να γίνουν πραγματικότητα. Ο Σύλλογος μας δημιουργήθηκε από ανθρώπους που πιστεύουν ότι όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης σε αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας.

Διαπιστώσαμε ότι το ευκολότερο πράγμα είναι να γκρινιάζουμε για οτιδήποτε ΔΕΝ συμβαίνει, και το δυσκολότερο να συμμετέχουμε σε αυτά που θέλουμε να συμβούν. Το όραμα της ομάδας δεν περιέχει πολιτικό και κομματικό ορίζοντα. Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας, μέσα από Δράσεις που θα συμβάλλουν προς αυτήν την κατεύθυνση, με την βοήθεια, και την συμμετοχή όλων μας.

Για αυτό αν κάποιο όραμα σας ή κάποια ιδέα σας για τον τόπο που ζούμε, θέλετε να προσπαθήσουμε μαζί να γίνει πραγματικότητα, ελάτε να σκεφτούμε την επόμενη Δράση και να αποφασίσουμε από κοινού.

Γιατί Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ

Πρώτη δημοσίευση : diablogXpress

Δεν υπάρχουν σχόλια: