31 Μαΐ 2007

Συντονιστείτε στον YPEROPTIX... για την Αμαλία...

Η προετοιμασία για την ημέρα της Αμαλίας" είναι πρωτόγνωρη κατά τη γνώμη μου για τα μέχρι σήμερα δεδομένα της ελληνικής blogoσφαιρας. Η συμμετοχή προβλέπεται να ξεπεράσει κάθε άλλη καμπάνια και είναι ενδιάφερον ότι θα συνδυαστεί και με αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας προς κάθε υπεύθυνο .

Για την πορεία της προετοιμασίας συντονιστείτε στον YPEROPTIX και για banners και πληροφορίες ηλεκτρονικών διευθύνσεων στους ΚΡΟΓΙΑΣ , ΑΡΚΟΥΔΟ, THEOULINI, POLSEMANNEN .

Το κοινό κείμενο διαμαρτυρίας που θα αναρτηθεί αύριο βρίσκεται εδώ.

Και να μην ξεχάσουμε το σημαντικότερο ίσως αυτής της καμπάνιας, που αποτελει και επιθυμία της οικογένειας της Αμαλίας. Την οικονομική ενίσχυση για την υλοποίηση του A' Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου στην Ελλάδα.

Οι λογαριασμοί που μπορείτε να καταθέτετε την προσφορά σας είναι οι παρακάτω :

ALPHABANK : 152-002-002-000-515

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 080-480898-36

βγαίνει "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΠΙΔΑ". παράκληση του συλλόγου όποιος κάνει κατάθεση να ζητήσει να γραφτεί "εις μνήμην της Αμαλίας Καλυβίνου" και να τους τηλεφωνήσει στο 210-7757153 να τους ενημερώσει για την κατάθεση.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Update 14.00 μμ

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ BANNER ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ E-MAIL ΣΕ:
α) ΦΙΛΟΥΣ & ΓΝΩΣΤΟΥΣ (με την παρότρυνση να το στείλουν κι εκείνοι σε όσες περισσότερες διευθύνσεις μπορούν)
β) ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ & ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, κλπ.
Όσο πιο πολλά mail λάβουν τόσο το καλύτερο. Για μια πλήρη λίστα επισκεφτείτε τα blogs του pølsemannen και της aphrodite. Ειδικά για τα ΜΜΕ, θα συνταχθεί κι ένα σύντομο και περιεκτικό δελτίο τύπου.


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΝ (αύριο Πέμπτη 31-5) ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ & BANNER, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ.
Αν δεν βρεθεί εγκαίρως κάποιο τυπογραφείο να αναλάβει αφιλοκερδώς να τυπώσει φυλλάδια, θα ξοδέψουμε λίγο χαρτί παραπάνω και λίγο μελάνι από τους εκτυπωτές μας.


ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ. ΕΠΙΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΤΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ.

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕ E-MAIL ΣΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ.

Η 1η ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΗ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.
(Όπως η δημιουργία ενός ενημερωτικού βίντεο που θα ανεβεί στο youtube, συλλογές υπογραφών, στοιχειοθετημένες καταγγελίες για παράνομο χρηματισμό γιατρών, γραφειοκρατικές κωλυσιεργείες και διαπλεκόμενα συμφέροντα φαρμακευτικών εταιρειών και ιατρικού κατεστημένου, κλπ).

1 σχόλιο:

spallantzas είπε...

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ:


1. Όσοι έχετε blog, αναρτήστε σήμερα 1η Ιουνίου post με τίτλο: Για την Αμαλία. Εάν θέλετε, ανεβάστε το ήδη υπάρχον κείμενο (δίνεται παρακάτω), το οποίο έχει μεταφραστεί.

2. Προσθέστε τον κώδικα του banner στο blog ή στην ιστοσελίδα σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές προτάσεις.

3. Στείλτε e-mail με το κείμενο για την Αμαλία σε βουλευτές και ευρωβουλευτές, υπουργεία, οργανισμούς υγείας, ιατρικούς συλλόγους, φίλους και γνωστούς και παροτρύνετε τους να το στείλουν σε όσους μπορούν.

4. Τυπώστε φυλλάδια με το κείμενο και το banner και μοιράστε τα έξω από νοσοκομεία, οργανισμούς υγείας, ιατρικές σχολές, κλπ. Θα βρείτε δύο εκδοχές για τα έντυπα σε ηλεκτρονική μορφή, ενώ για το συντονισμό της διανομής μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ.

5. Τηλεφωνήστε στον Υπουργό Υγείας και τον Ιατρικό Σύλλογο για να διαμαρτυρηθείτε. ΜΗΝ τηλεφωνήσετε σε νοσοκομεία και ιατρεία γιατί θα προκαλέσετε προβλήματα στην περίθαλψη ανθρώπων που έχουν ανάγκη.


Στα posts λοιπόν που ακολουθούν, θα βρείτε με τη σειρά το συλλογικό κείμενο διαμαρτυρίας στα ελληνικά και τα αγγλικά, το δελτίο τύπου στα ελληνικά και τα αγγλικά, τα banners, τις λίστες με τις διευθύνσεις για αποστολή e-mails, το κείμενο γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά και σουηδικά, και κάποια επί μερους τεχνικά. Αντιγράψτε ελεύθερα και στείλτε.