18 Ιουν 2007

Μπατσάκια και "λαλακίες"

Μου ηρθε μια ιδέα με όλο αυτό το "σκηνικό της Ομόνοιας" ...
Τώρα το καλοκαίρι που οι περισσότεροι απο εμάς βρισκόμαστε πιο συχνά σε δημόσιους χώρους, στο δρόμο με το αυτοκίνητο, να κάνουμε το εξής : Όταν βλέπουμε καθε λογής τροχονόμους , αστυνόμους, ειδικούς και "ανιδείκευτους" φρουρούς, τσολιάδες και κάθε είδους "φυλακες" και είμαστε με καποιο φίλο μας , να αρχίζουμε μπροστά τους τα "σκαμπιλάκια", λέγοντας ο ένας στον άλλο "πόσο λαλάκας είμαι"!

Για όσους επιθυμούν την professional έκδοση , μπορούν να το επεκτείνουν και σε κάθε λογής πολιτικούς και πολιτικάντηδες, που θα μας προκύψουν πολλοί καλοκαιριάτικα , ενόψει εκλογών....

Έτσι για να τους θυμίζουμε τις "λαλακίες" τους...

2 σχόλια:

Διαγόρας ο Μήλιος είπε...

Δεν προσυπογράφω, γιατί δεν είναι δίκαιο να παρομοιάσεις τον οποιονδήποτε τυχαίο αθώο μπάτσο με τους συγκεκριμένους του Α.Τ. Ομονοίας, χειροκροτώ όμως το παρεμβατικό και συνάμα χιουμοριστικό πνεύμα που οδήγησε σε αυτή την ιδέα.

Εγώ θα πρότεινα κάτι διαφορετικό: όποτε βλέπουμε μπάτσο να κάνει ο,τιδήποτε εκτός από το να παραμένει ακίνητος, να τον κινηματογραφούμε. Όλο και κάτι καλό θα πετύχουμε. Και δεν θα ξοδέψουμε και πολύ από το χρόνο μας, γιατί σπανίως κουνάνε το δαχτυλάκι τους.

spallantzas είπε...

@διαγόρας

κοίτα, ας τους θυμίζουμε τι κάνουν άλλοι για να μην το κάνουν και αυτοί.. :-)

και η δική σου ιδέα καλή είναι!