6 Σεπ 2007

Ο δρόμος για τις εκλογές......... πηγαίνει ευθεία.


έχουν χάσει το μέτρο?
την αισθητική?
δεν σέβονται πλέον τίποτα?
μπορείς να τους εμπιστευτείς την πολιτιστική μας κληρονομιά?
τα συμπεράσματα και η επιλογή δική σας
εγω λέω να πάω ...αριστερά

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, τώρα παιδιά είμαστε λίγο υπερβολικοί. Οι πράξεις ενός ανεγκέφαλου οπαδού δεν μπορούν να αποτελούν κριτήριο-τέτοιοι δυστυχώς υπάρχουν σε όλα τα "στρατόπεδα".
Να μου πεις για τον Βουλγαράκη, ο οποίος κραύγαζε ότι "από τις πυρκαγιές σώθηκε η Αρχαία Ολυμπία", αποδεικνύοντας περίτρανα ότι δεν είχε καταλάβει τι του γινόταν, να το δεχτώ.(και πολλά άλλα, βέβαια, παράδειγμα αναφέρουμε...)

spallantzas είπε...

@ge
συμφωνώ, τι φταίει η συμπαθής Έλσα Παπαδημητρίου από τα καμώματα ένός ανεγκέφαλου?
απλά να ξαναπώ, ότι αυτοί που επιλέγουμε να μας κυβερνάνε είναι ο καθρέφτης της δικής μας συμπεριφοράς μέσα στην κοινωνία.

CIVICS-gr: Ο Πολίτης στο Επίκεντρο είπε...

Με αυτή τη Κυβέρνηση τίποτα πλέον δεν μπορεί να θεωρηθεί περίεργο...Το "μέτρο" της πολιτικής ηθικής έχει χαθεί δίχως άλλο. Και όπως έλεγε ο Δημόκριτος "το να ζεις χωρίς φρόνηση, σύνεση και ηθική, δεν είναι κακή ζωή, αλλά ένας μακροχρόνιος θάνατος". Σε αυτό το "θάνατο" λυπάμαι, αλλά δεν ΜΠΟΡΟΥΝ να πάρουν μαζί τους τους πολίτες αυτής της χώρας...

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ δυστυχώς έχει χάσει κάθε ηθικό φραγμό. Στα 3,5 χρόνια διακυβέρνησης της, όχι μόνο έχει αφήσει πίσω της φτώχεια, ανασφάλεια και απαισιοδοξία στους πολίτες, αλλά καλλιεργεί και ένα απίστευτο αμοραλισμό, που αποτελεί πληγή για τη χώρα.