19 Σεπ 2007

Οι "Κωλοτούμπες"

Ψάχνω στο αρχείο μου διάφορα παλιά κείμενα που αποκτούν επίκαιρη σημασία στην παρούσα συγκυρία και έπεσα πάνω σε ένα σχόλιο μου για τον Νίκο Μπίστη και ένα "ποδοσφαιρικό " άρθρο του στα ΝΕΑ. Περιέργως το άρθρο αυτό δεν υπάρχει πια στη βάση δεδομένων των ΝΕΩΝ. Ο δε κύριος Μπίστης, ως άλλος Λουα Λούα, τοποθετήθηκε υπέρ του Βενιζέλου με επιχειρήματα που καταρρίπτουν ότι έλεγε τότε.

Έχει σημασία να διαβάσετε το "προφητικό" εν μέρει κείμενο μου πριν 9 μήνες και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Ξεχωρίζω το εξής :

" Και οι κ.κ. επώνυμοι , στελέχη και βουλευτές, αντί να συμβουλεύουν τον Γιώργο , αντί να στριμώχνονται στα παράθυρα για να δείξουν ποιοι είναι πιο κοντά του και ποιοι πιο μακριά του, αντί να ραδιουργούν στις εκλογικές τους περιφέρειες για να βγάλουν τους “δικούς” δημάρχους , γραμματείς και φαρισαίους , ας κάτσουν να δουλέψουν για αυτή τη νέα πρόταση , ας μας αποδείξουν ότι υπάρχει αύριο για την Ελλάδα , ότι υπάρχει όραμα , ότι υπάρχει πολιτική πρόταση ,κι ας την εξειδικεύσουν ο καθένας στον τομέα τους και στην περιφέρεια τους. Ας κάνουν τους πολίτες στην πράξη κοινωνούς των προτάσεων τους, ας ακούσουν την κριτική τους, ας αποδείξουν ότι την παίρνουν υπόψη τους.

Αλλιώς το ΠΑΣΟΚ θα αποτελέσει παγκόσμια πρωτοτυπία κόμματος όπου κανείς δεν παράγει πραγματικά πολιτική και όλοι ασχολούνται με το αν τραβάει η δεν τραβάει ο πρόεδρος.

Οι πολίτες δείχνουν ακόμη ανοχή και υπομονή , αλλά η κάλπη πλησιάζει επικίνδυνα και η κάλπη όπως και η μπάλα , είναι πόρνη!!! "


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε στο χωριό αρκουδιάρης
χοντρός, κεντρώος, ξεδοντιάρης
άρχισε με ψέμματα πολλά...
γκρέμιστα, γκρέμιστα τρελή καρδιά