17 Σεπ 2007

Το σχόλιο μου στο blog του Κου Βενιζέλου

Το έχω αναρτήσει εδώ και δυο ώρες αλλά ο δαίμων του moderation δεν το ανεβάζει!

Κύριε Βενιζέλο
Γνωρίζουμε ότι στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει πάντοτε το ένστικτο της επιβίωσης. Το είδαμε στην εκλογή Σημίτη, το ξαναείδαμε στην εκλογή Παπανδρέου.Αυτό πάτε να εκμεταλλευτείτε και εσείς , τυχοδιωκτικά κατά τη γνώμη μου. Και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα στοιχηθεί πίσω σας η πλειοψηφία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
Λυπάμαι πολύ , αλλά δεν θα το ξαναδούμε το ίδιο σενάριο, διότι το ΠΑΣΟΚ πέθανε. Και δεν πέθανε σήμερα, έχει πεθάνει προ πολλού.Αν τώρα έχετε υπόψη μας να ηγηθείτε ενός ζόμπι που θα τρέφεται με το αίμα των δημοκρατικών πολιτών και θα του βάζουν "πάγο" τα συγκροτήματα που σας υποστηρίζουν , να το χαίρεστε!
Οι ενεργοί πολίτες δεν έχουμε καμιά θέση σε αυτό που εσείς θεωρείτε "κόμμα".

Εμείς παλεύουμε για αρχές και αξίες , θέλουμε μια άλλη κοινωνία . Εσείς θέλετε μια καρέκλα και μια εξουσία. Ναστε βεβαιος ότι θα μας βρειτε ΟΛΟΥΣ απέναντι σας συντεταγμένους και ισχυρούς.

Update 15.37
Ο κύριος Ευάγγελος έκοψε (μέχρι στιγμής δημοσιεύει άλλα) το επώνυμο σχόλιο μου στο blog του. Αυτή προφανώς είναι η άποψη του για το "όλον ΠΑΣΟΚ" . Τώρα αν το βάλει μετά απο λίγο , θα είναι επειδή είδε το link. Εύγε Ευάγγελε!

13 σχόλια:

deGreece είπε...

Του άφησα κι εγώ σχόλιο ότι η πολιτική του ταυτότητα, δηλαδή η φιλοδοξία του και οι γνώρινοι χειροκροτητές δεν αρκούν για να κερδίσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, πόσο μάλλον και της Ελλάδας.
Κατά τα άλλα, δεν νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ πέθανε, αντίθετα έθαψε οριστικά τον εαυτό του της δεκαετίας του 80 που νοσταλγεί ο Βενιζέλος, της δεκαετίας του 90 που δεν μπόρεσε να εξελιχθεί και αναζητά καινούργιους δρόμους όπως σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η κρίση προσώπων και τακτικών δεν είναι όπως πολύ σωστά λες και κρίση της κοινωνίας.
Εξ άλλου δεν νομίζω να μπορούν να παρακάμψουν την καθολική ψηφοφορία των μελων και φίλων...

Γιάννης Παπαϊωάννου είπε...

Όπως δήλωσε εχθές 16/9 αλλά και όπως Δημοσίευσε στο blog του θα είναι παρών στην διαδικασία διάδοχης του Γιώργου Παπανδρέου. Είμαι μαζί του.

skoukios είπε...

Το τι θέλουμε να πούμε το λέμε όλοι μισό. Ας τα λέμε και ολόκληρα. Δεν είναι κακό.

deGreece είπε...

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι η μεγαλη "ελπίδα" της δημοκρατικής παράταξης δεν βάζει τα κριτικά σχόλια στο blog του, παρά μόνο αυτά που τον υμνούν αηδιαστικά.
Καλή αρχή...

Panos S. είπε...

Ήταν εμετική (λυπάμαι για το πόσο σκληρός ακούγομαι) η δήλωση Βενιζέλου στο Ζάππειο! Μετά βίας τον συγκρατούσε κάποιος να μην μπει στην αίθουσα των πολιτικών αρχηγών!

Ήταν όμως ακόμα πιο εμετική η συνάντηση του Βενιζέλου με τον άνθρωπο πίσω από τη μεγάλη νίκη της ΝΔ στο Ρέθυμνο, το Μιχάλη Νεονάκη!

Αυτό είναι το όλον ΠΑΣΟΚ που οραματίζεται ο Βενιζέλος!;!

Αν εκλεγεί όπως θέλουν οι Μπόμπολες και οι Λαμπράκηδες θα είναι καταστροφικό για τη δημοκρατία μέσα στο ΠΑΣΟΚ, για τη διαύγεια των θέσεων του ΠΑΣΟΚ στα προβλήματα της χώρας, για το μέλλον της σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα (όχι το εκλογικό μέλλον) και όπως γράφει ο Στέφανος δεν μπορώ παρά να είμαι και εγώ απέναντί του!

Panos S. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Candy είπε...

Ούτε το δικό μου σχόλιο αναρτήθηκε μέχρι στιγμής!Θα είναι από τα λογοκριμένα!!
Με αυτές τις δημοκρατικές διαδικασίες οραματίζεστε κύριε Βενιζέλε να γίνει εκλογή αρχηγού?

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είμαι Ρεθυμνιώτης, σας διαβεβαιώ ότι η Νίκη της Μεγάλης Φιλελεύθερης Δημοκρατικής Παράταξης στο ΓΑΛΑΖΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟ δεν οφείλεται στον κ.Νεονάκη. Οφείλετε στην ώριμη πια και αδέκαστη κρίση του Λαού του Ρεθέμνους, της Πόλης των Γραμμάτων και του Φωτός!!!
Μήν αναζητείτε ψευτοπαρηγοριές σε φαντάσματα και ιδεοληψίες. Το ΠΑΣΟΚ (έτσι όπως το ζήσαμε επί 20 χρόνια) έχει ΠΕΘΑΝΕΙ. Ευτυχώς για τον τόπο και τη Δημοκρατία. Ο Κυρίαρχος Λαός μίλησε οριστικά: ΑΠΑΛΛΑΓΗ από την... Αλλαγή (Παλαιά και... Νέα).
Η Κεντροαριστερά πρέπει να αναζητήσει νέο πολιτικό σχήμα έκφρασης.
Σίγουρα ο Γιωργάκης πληρώνει τά λαμόγια της "εκσυγχρονιστικής" οκταετίας Σημίτη. Αυτούς που τώρα φιλοδοξούν να επανέλθουν δριμύτεροι βάζοντας μπροστά τον... "οδοστρωτήρα" Βενιζέλο!!!
Στην πραγματικότητα, ο Γιωργάκης δεν έλυσε το πρόβλημα γιατί είχε καταστεί αναπόσπαστο μέρος του. Ως ιδιαίτερα προβεβλημένο στέλεχος των κυβερνήσεων Σημίτη δεν είχε παρά να... λιβανίζει το... τεράστιο έργο τους (Χρηματιστήριο, Κτηματολόγιο, κ.τ.ό.)
Η μόνη λύτρωση για τον πολιτικό χώρο που σήμερα καλύπτει (;) το ΠΑΣΟΚ είναι η διάλυση και επανίδρυσή του με αποκλεισμό όλων των προσώπων που ενσαρκώνουν την τεράστια ΕΝΟΧΗ του για την 20ετή λεηλασία και καταβαράθρωση του τόπου!!!
Αλλιώς Εσείς κάθε φορά θ' αλλάζετε Αρχηγό και Εμείς θά τόν φωνάζουμε (τόν Καραμανλή, φυσικά) ξανά καί ξανά ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...

domino είπε...

είναι γεγονός για την λογοκρισία στο ιστολόγιό του...και εγώ περιμένω ακόμη...

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κόσμος που πιστεύει σε ομάδες (σοσιαλιστικές) που κερδίζουν ή χάνουν εκλογές? Τις σοσιαλιστικές νίκες στη Ελλάδα μπορεί κανείς εύκολα να τις δει ως νίκες του Α. Παπανδρέου και του Κ. Σημίτη. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι "ομάδες" γύρω τους μόνο κακό τους έκαναν!
Το ΠΑΣΟΚ δεν πέθανε ποτέ, απλά επί Σημίτη είχε τη διαύγεια (αλλά και την τόλμη) να καταλάβει πως δεν μπορεί να είναι "τόσο" σοσιαλιστικό όσο το οραματίστηκε ο ιδρυτής του. Για σκέψου πόσο λιγότερο σοσιαλιστικός έγινε ο πλανήτης Γη τα τελευταία 25 χρόνια... Μας αρέσει δε μας αρέσει έτσι είναι. Η Ελλάδα είναι μια χώρα τόοοοσο σοσιαλιστική που έδωσε αυτοδυναμία στην κυβέρνηση που την έκαψε ολόκληρη… Και αυτοί ακόμα ψάχνουν να επαναπροσδιορίσουν την πολιτική τους ταυτότητα… Ποιος ήρθε?

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος

"Η Ελλάδα είναι μια χώρα τόοοοσο σοσιαλιστική που έδωσε αυτοδυναμία στην κυβέρνηση που την έκαψε ολόκληρη…": λόγια πικραμένα, παραπονεμένα...

Manolis είπε...

Πολύ moderation στο Blog του μελλοντικού πλανητάρχη.
Αχ ρε Ρελλο.τραμπούκο..τι τον ηθελες τον καφέ...Γιαρτουτάκι με % λιπαρα χρειαζόταν...για να φύγει η μαυρίλα και η ασχήμια που εκπέμπει ο αυριανός ηγέτης μας

Manolis είπε...

Βέβαια το ιδιο συμβαίνει και στο blog του σύντροφου Μίμη..
http://mimisandroulakis.blogspot.com/

Ο Συντροφος της "Συνάντησης σοσιαλδημοκρατιας & Φιλελευθερισμού".
Μια συνάντηση που έγινε όμως , μόνο στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του Πασοκ..
Η Επόμενη συνάντηση που θα γίνει..?
Στα γραφεία του Μπακατσιέλου?