13 Οκτ 2007

Αυτά δεν σε ενοχλούν Ευάγγελε?

Επειδή και η υποκρισία έχει τα όρια της : η βασική εικόνα από το σημερινό ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ για την "μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ".

Αλήθεια, ποιος συντηρεί το σκηνικό των "συνωμοσιών" σε τόσο χαμηλό επίπεδο ? Ποιος υποβιβάζει τον "πολιτικό διάλογο" σε μια παρτίδα μπραν-ντε-φερ? Ποιος αναπαράγει επιχειρήματα κατωτάτου επιπέδου με πρωταρχικό στόχο την απογοήτευση και την απομάκρυνση των πολιτών απο την διαδικασία της εκλογής?

Αυτά δεν σε ενοχλούν Ευάγγελε? Σε ενοχλούν οι "ανώνυμοι" bloggers και όχι οι επώνυμοι "στρατηγοί της ενημέρωσης"?

Γιατί δεν στέλνεις μια επιστολή διαμαρτυρίας και στο Στρατηγό Ψυχάρη και τον Συνταγματάρχη Πρετεντέρη ? Στον Κουρή δεν χρειάζεται ... θα του το πουν αυτοί!

Update 10:10... και το MEGA το χαβά του !!!

Ο "συνταγματάρχης" ξαναχτύπησε :

Την ξεκάθαρη τοποθέτηση του ΓΑΠ (που επαναλαμβάνει σήμερα στον "Κόσμο του Επενδυτή") ότι "δεν θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ που επιζητά την εξουσία για την εξουσία, την εξουσία για τις καρέκλες, αλλά θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ που επιζητά την εξουσία για να την ασκήσει προς όφελος της κοινωνίας ", έσπευσαν να διαστρεβλώσουν προκλητικά οι αμερόληπτοι δημοσιογράφοι του Μεγάλου Καναλιού.

Πιστοί στην γραμμή ΒΒ ότι αυτός και μόνο μπορεί να επαναφέρει - όχι με συγκεκριμένο περιεχόμενο ή κάποια πρωτοποριακή πρόταση, ούτε καν με την επιτακτική πολυεπίπεδη αλλαγή εντός του κινήματος αλλά με κάποιο μαγικό ραβδί, το Πασοκ στην εξουσία- έσπευσαν να παραποιήσουν τη δήλωση του ΓΑΠ με προφανή στόχο να την φέρουν στα μέτρα τους και να την ερμηνεύσουν κατά το δοκούν.

Συνέπεια αυτού ήταν να εκτιμήσουν πως ο "Παπανδρέου δεν ενδιαφέρεται για την εξουσία, αλλά για το ΠΑΣΟΚ", ενώ ο Βενιζέλος "θέλει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία"!

Ούτε αυτό σε ενοχλεί φυσικά Ευάγγελε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: