1 Οκτ 2007

Bloggers sto Papandreou.gr

Μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση των bloggers και άλλων ανθρώπων του διαδικτύου που στηρίζουν τον Γιώργο Παπανδρέου, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ξεχωρίζω την εξής φράση :

" Αναγνωρίζοντας την αξία του Διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών τα blogs έχουν την δική του δυναμική, λειτουργούν πηγαία και αυθόρμητα και έτσι πρέπει να είναι. Καταγράφουν θέσεις και πολλά σχόλια (posts) αναφέρονται στην εκλογική ήττα του ΠΑΣΟΚ θέτοντας εύλογα ερωτήματα. Φυσικά δεν υπάρχουν μόνο blogs τα οποία στηρίζουν τον Γιώργο Παπανδρέου και δεν το παραβλέπει κανείς αυτό, με εξαίρεση ότι είναι απαξιωτικό, δεδομένου ότι βασική αρχή ενός δημοκρατικού διαλόγου είναι ο σεβασμός απόψεων και προσώπων. Η ουσία πάντως, σε ότι αφορά σε όλα τα blogs που αναφέρονται στη πορεία του ΠΑΣΟΚ, έγκειται στα ζητήματα που τίθενται. "

Το άρθρο συνοδεύουν και όλοι οι δικτυακοί τόποι στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου, τους οποίους παραθέτω παρακάτω :


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως θα μπορέσουμε αυτή τη δύναμη και τη θέληση μας να τη δείξουμε προς τα έξω?
Η "άλλη πλευρά" ήδη αμφισβητεί τον τρόπο διεξαγωγής της ψηφοφορίας και ακόμη δεν ξέρουμε πως και ποιοι θα ψηφίσουμε....
Εν τω μεταξύ, αν τα μεγάλα συμφέροντα αποφασίσουν (βλέπε ΜΜΕ κλπ) δυστυχώς τον Βενιζέλο...θα μας τον επιβάλλουν, παρόλο που η μεγάλη μερίδα της βάσης του Κινήματος δεν τον θέλει...

Δημήτρης (mitSOS) είπε...

Εμείς τα κάνουμε μεγάλα τα συμφέροντα, εμείς τους δίνουμε υπόσταση! Το ξανάγραψα...τπ 65 τα ΝΕΑ αναγκαστηκαν να αλλάξουν γραμμή! Κριτική αντιμετώπιση των ειδησέων, κουβέντα με τους φίλους μας, ακόμη και εμπάργκο στην αγορά κάποιων εφημερίδων....κάποιες ιδέες...
Αν η βάση δεν τον θέλει, τότε δε θα βγει!!!

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να έχεις δίκιο (συγνώμη για τον ενικό!) Μακάρι να είναι έτσι...
Δεν μπορώ να φανταστώ ΠΑΣΟΚ με Βενιζέλο...Και ξέρω πάρα πολύ κόσμο που δεν μπορεί... Η διάσπαση δεν είναι μακριά... Κι αν όχι, κι αν ο Βενιζελός εκλεγεί - όπως κι αν εκλεγεί - θα μείνει με 20% και να το δείτε...Ποιος θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ με Βενιζέλο μου λέτε???

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Το Πρεζα Tv και παλι στην απεξω;;;;
Φτου σου Γιωργο...

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

ΔΕΝ είναι "όλοι οι δικτυακοί τόποι στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου"! Διότι δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους αυτοί που έχουν αναλάβει να οργανώσουν την ιστοσελίδα του ΓΑΠ.
Εν πάση περιπτώσει, έχω δημιουργήσει την Εξόρμηση των ιδεών [http://lagadinosnikos.blogspot.com/] και καλό θα ήταν να ανατρέξετε κι εσείς σ' αυτή - όλο και κάτι ενδιαφέρον θα βρείτε... Φιλικά Ν.Λ.

spallantzas είπε...

@Νίκο Λαγκαδινό
αν κάποιος θεωρεί ότι θα έπρεπε τοblog του να αναφέρεται , δεν έχει παρα να στείλει ένα μαιλ στην ιστοσελίδα. Ξέρω ότι το έκαναν (καιτο κάνουν) αρκετοί.

Αν δεν υπάρχει ανταπόκριση , τότε να; το συζητήσουμε . Αλλιώς τέτοιου τύπου σχόλια είναι περιττά , αν όχι άδικα!

φυσικά θα έχεις προσέξει ότι αναφέρεσαι στο blogroll μου εδώ και καιρό!