18 Φεβ 2008

Μπα κ.Σουφλιά?


Απόρησα χθες με το δελτίο του MEGA.

Ο παρουσιαστής και όλοι οι σχολιαστές έβγαλαν απολύτως «λάδι» την κυβέρνηση και έπνεαν μένεα εναντίον των οδηγών που οδηγούσαν χωρίς αλυσίδες στην Αθηνών-Λαμίας.

Δεν είμαι απ ' αυτούς που θα πω ότι σε τέτοιες συνθήκες λειτουργούμε σαν υπεύθυνοι πολίτες. Όντως συνιστά ανευθυνότητα και περιφρόνηση του κοινωνικού συνόλου το να κυκλοφορεί κάποιος χωρίς αλυσίδες με τέτοιες καιρικές συνθήκες, αλλά ...βρε παιδί μου ....εντελώς «λάδι» η κυβέρνηση; Όταν άλλες φορές (θυμάμαι χαρακτηριστικά λίγο πριν τις εκλογές του 2004) ούρλιαζαν : "που είναι το κράτος ?"

Σήμερα το πρωί, ωστόσο, καταλάβαμε τι «παίζει».

Βγήκε πρωί-πρωί στα ραδιόφωνα ο ίδιος ο Δήμαρχος Αθήνας, ο Ν. Κακλαμάνης, και τα έριξε χοντρά στο ΥΠΕΧΩΔΕ του κ. Σουφλιά, επειδή " ήταν προκλητικά απών από τις προσπάθειες εκχιονισμού των κεντρικών αρτηριών στην Αθήνα" ! Λίγο αργότερα ο Γιώργος Κύρτσος αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση είχε δώσει το συντονισμό των ενεργειών του κεντρικού κράτους στον κ. Σουφλιά, επειδή "έχει προνομιακές σχέσεις με ιδιοκτήτες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης"!!! Και δήλωνε έκπληκτος για την κάλυψη της αντίδρασης της κρατικής μηχανής από το MEGA !!!

"Εργολαβικές" σχέσεις της κυβέρνησης με το MEGA; Μήπως όσοι με κατηγόρησαν ότι υπερβάλλω όταν τις καταγγέλω , αλλάξουν γνώμη τώρα; Τώρα που δεν κρατιούνται και τα αποκαλύπτουν οι ίδιοι.?

Δεν υπάρχουν σχόλια: