1 Φεβ 2008

" BLOGGERS : ΓΡΑΦΩ ΑΡΑ e-ΠΑΡΧΩ..."

Οι διαχειριστές του skai-anemologio.pblogs.gr , της σελίδας που συμβαδίζει με την καθημερινή μεταμεσονύκτια εκπομπή Ανεμολόγιο του ΡΣ ΣΚΑΙ 100,3 με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Λαβίθη θα κάνουν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008 θεματική βραδιά με τίτλο: " BLOGGERS : ΓΡΑΦΩ ΑΡΑ e-ΠΑΡΧΩ..."

Η συζήτηση θα είναι ανοιχτή. Θα κληθούν να σχολιάσουν πολλοί σημαντικοί παράγοντες του Ελληνικού χώρου, επιστήμονες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ενώ φυσικά θα συμμετέχουν και οι ακροατές μέσω τηλεφωνημάτων. Κυρίως όμως, όλοι εμείς οι bloggers , καλούμαστε να καταθέσουμε την άποψη μας.

Η μορφή της θεματικής βραδιάς θα έχει ως εξής:

Θα ανέβει την παραμονή της συζήτησης το πρωί post με τον τίτλο της συζήτησης, στην σελίδα του ιστολογίου . Στο εν λόγω post , θα μπουν ένα-ένα τα κείμενα που θα στείλουν όλοι οι bloggers, με το link και το λογότυπο του blog τους. Σκοπός είναι να στείλουν σχόλιο όλα ανεξαιρέτως τα γνωστά Ελληνικά blogs. Όλα τα σχόλια θα διαβαστούν στον αέρα του ΣΚΑΙ 100,3 κατά την διάρκεια της 5ωρης εκπομπής και θα γίνει αναφορά για το κάθε blog ξεχωριστά. Εν συνεχεία, ακροατές θα παρεμβαίνουν τηλεφωνικά ή και με email για να καταθέσουν την δική τους γνώμη.

Τα παραπάνω κείμενα θα σταλούν μέσω email στο anemologites@yahoo.gr και θα αναρτηθούν στην θεματική βραδιά μια μέρα πριν την έναρξη της, για να μπορούν όλοι οι επισκέπτες να σχολιάσουν.

Η συζήτηση αυτή θα γίνει στα πλαίσια της ενδυνάμωσης του θεσμού των Ελληνικών blogs και σε μια προσπάθεια γνωριμίας των Ελλήνων bloggers. Στην συζήτηση θα κληθούν να συμμετέχουν ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ και ο μόνος όρος είναι να μην υπάρχουν υβριστικού περιεχομένου σχόλια.

Νομίζω πως θα έχει .. ενδιαφέρον.

5 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ενδιαφερον θα εχει...ακροατες για να ακουνε δεν θα εχει διοτι την Δευτερα δουλευουμε οι περισσοτεροι....

spallantzas είπε...

@πρεζα tv
σωστό κι αυτό. εγω πάντως θέλω να διαβασω τα σχόλια στο blog τους. εκεί βρίσκω το πιο ενδιαφέρον

Ανώνυμος είπε...

Stefan,ευχαριστούμε για την παρούσα ανάρτηση.΄
Η προσπάθεια είναι ομαδική.
Σας περιμένουμε όλους στην συζήτηση.
Λεπτομέρειες προσεχώς.
Με συν-ιστολογικούς χαιρετισμούς,
εκ των Ανεμολογίτων

Unknown είπε...

πολύ ενδιαφέρον. να πάμε όλοι!

acaliptos είπε...

Ακουσα και εγώ την εκπομπή ανεμολόγιο στον ΣΚΑΙ με θεματική βραδιά για τους bloggers είδα οτι έγινε μια πολύ καλή δουλειά και προετοιμασία στην εκπομπή για να βγει ενα καλό αποτέλεσμα που τελικά να μην ηταν το αναμενομενο για μενα τουλάχιστον…..Ισως επειδη τα blog ειναι καθαρά internet και οχι ραδιόφωνο.

Ενα μειονέκτημα ήταν το ότι κάθε 30 λεπτά ακουγόταν δελτίο ειδήσεων,διαφημίσεις και κάθε μια ώρα σύνδεση με αμερικη για δελτίο απο εκει με αποτέλεσμα να μην μοιράζεται σωστά ο χρόνος για να διαβαστούν περισσότερα blogs και σχόλια μέσο internet καθώς παγία θέση της εκπομπής ,που τυχαίνει να ακούω συχνά ,είναι προτεραιότητα να βγαίνουν ακροατές στον αέρα.Ετσι ίσως να χάθηκε λίγο από την ουσία του θέματος…τα blogs που έστειλαν το κείμενο τους..