25 Φεβ 2008

Εκλογή Συνέδρων Part Two

Λοιπόν μην περιμένετε να γράψω πολλά ακόμη. Αναμενόμενα ήταν τελικά όλα. Αναμενόμενοι και όσοι εκλέχθηκαν, αναμενόμενο και εξαιρετικά περιορισμένο και το " χιονόνερο" που έπεσε που και που (κυρίως στη νεολαία). Τέλος πάντων , τέλος καλό, όλα καλά. Αυτοί που προσπάθησαν να κάνουν μαμουνιές τελικά εκτέθηκαν οι ίδιοι. Μεταξύ μας είμαστε σύντροφοι.

Εγώ οφείλω να πω ότι το να γυριζουμε απο τις 800.000 χιλιάδες στους 200.000 - 250.000 είναι ήττα για το ΠΑΣΟΚ. Είναι φυσικά και ένα μηνυμα που έχουμε χιλιοπει και χιλιογράψει : Ότι ο κόσμος θέλει τον ΓΑΠ αλλά δεν γουστάρει το υπόλοιπο "κάδρο". Και αυτό δεν αναφέρεται μόνο στους "πρωτοκλασσάτους" της ΧΤ, αλλά και σε τοπικά στελεχη που δεν εννοούν να αφησουν τους κομματικούς ρόλους σε νέα πρόσωπα. Και συν τοις άλλοις κατηγορούν και εμάς που "διοριστήκαμε" ως "τοποτηρητές" του προέδρου! (λες κι αν μπαίναμε στο παιχνίδι της εκλογής θα μας άφηναν να παρουμε ανάσα).

Προσωπικά χάρηκα που στο Ναύπλιο καταφέραμε να βγάλουμε πρώτη μια νέα γυναίκα και επιστήμονα (και να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τον προσβλητικό για τις γυναίκες, κατα τη γνώμη μου, κανόνα της ποσόστοσης). Δεν χάρηκα καθόλου για την διαδικασία της νεολαίας, και ειδικά για κάποιους "χαμένους ώριμους νέους" που έδιναν μαθήματα "καλής συμπεριφοράς" δήθεν στους νεολαίους.

Αντε ... πάμε στο συνεδριο τώρα... ελπίζω να είναι περισσότερο συναρπαστικό απο τον προσυνεδριακό διάλογο ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!

Τα υπόλοιπα σχόλια δικά σας....

4 σχόλια:

Elli είπε...

Στέφανε, λές κάτι πολύ εύστοχο, το "κάδρο" που αν δεν κάνω λάθος το πρωτο-είπε ο Ανδρουλάκης. Το κακό είναι ότι παραμένει εύστοχο εδώ και 4 μήνες και βάλε... Λοιπόν το "κάδρο" αυτό μάλλον συνεχίζει να μην είναι καλό, αλλά μάλλον δεν έχουν βρεθεί ακόμα τα άτομα, αυτό είναι το στοίχημα.

spallantzas είπε...

@Ellie
σημερα φαινεται είναι η μερα που πρέπει να αποκαθιστώ αληθειες (δες επόμενο ποστ)
Τα περί κάδρου δεν τα είπε πρώτος ο Ανδρουλάκης , αλλά ο αγαπητός Korinthos και το συνέχισα εγώ

xazopouli είπε...

Ειμαι αριστερός, ψηφιζω ΠΑΣΟΚ από το 2004.
Στήριξα Παπανδρέου στην εκλογη προέδρου - γραφτηκα ως φίλος για αυτον τον λόγο - συμμετείχα ως εθελοντής.
Δεν συμμετείχα στις εκλογές συνέδρων γιατί θεωρώ οτι αφορά αυτό τα μέλη - συμμετέχω όμως στον διάλογο που έχει ανοίξει στο διαδύκτιο.
Αν είστε μέλη του ΠΑΣΟΚ, φροντήστε λοιπόν να συμμετέχετε στον διάλογο και πάψτε να ασχολείστε με κάδρα και άλλα τηνά.
Το "κάδρο" στο οποίο αναφέρεστε, είστε ΕΣΕΙΣ!!!
Τέρμα στο ΠΑΣΟΚΑΛΙΚΙ και το ΠΑΡΑΓΩΝΤΗΛΙΚΙ. Διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει ΠΑΣΟΚ.
Αυτο σας λέει ο κόσμος

spallantzas είπε...

@χαζοπούλι
ή δεν έχεις διαβάσει ποτέ αυτό το blog ή είσαι χαζοπούλι όντως.
Για κοίτα τέεεεεεεερμα πανω δεξιά...και μετά ξανασχολιασε!!!