12 Μαρ 2008

Συντονιστείτε στο eforum.gr

Η ώρα έφτασε και το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ξεκινάει αύριο απόγευμα, Πέμπτη 13 Μαρτίου.

Το eforum θα βρίσκεται εκεί με δικό του περίπτερο μαζί με όσα μέλη του, δήλωσαν την πρόθεση να παρακολουθήσουν το συνέδριο σαν παρατηρητές.

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, εξ αρχής, τα αποτελέσματα του, γόνιμου, διαδικτυακού διαλόγου που κάναμε θα γνωστοποιηθούν σε όλους τους συνέδρους. Για το λόγο αυτό προχωρήσαμε στην δημιουργία εντύπου που θα μοιραστεί στο συνέδριο. Την ηλεκτρονική του μορφή θα έχετε την δυνατότητα να την διαβάσετε αύριο μέσα απο το eforum.gr.

Η παρουσία του eforum πιστεύουμε οτι θα είναι τόσο δυναμική όσο και ουσιαστική με πολλές εκπλήξεις που θα σας γνωστοποιούνται άμεσα.

Για όσους απο εσας δεν έχετε τον χρόνο να είστε στο συνέδριο δημιουργήσαμε το efwebtv .Ένα κανάλι μέσα απο το οποίο θα μπορείτε να παρακολουθήσετε, ζωντανά, όλα όσα πρόκειται να συμβούν στο περίπτερό μας, καθ' όλη την διάρκεια του τριημέρου.

Μείνετε συντονισμένοι, λοιπόν, γιατί οι μέρες που ακολουθούν θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον!

2 σχόλια:

Στέλιος είπε...

Στέφανε, όπως διάβασες καλέσαμε σαν ηλίθιοι τον cool Alexis να μιλήσει στο συνέδριο, την ίδια στιγμή που (α) ο ίδιος δεν θέλησε να αφήσει τον Πρόεδρο να απευθύνει χαιρετισμό στους σύνεδρους του ΣΥΡΙΖΑ, (β) τα ΜΜΕ απαξιώνουν κάθε κίνηση του Γιώργου και προμοτάρουν το λευκό χαμόγελο Τσίπρα. Και ερωτώ: μήπως βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας?

spallantzas είπε...

@σ.μ.
δε νομίζω. για να "βγαλεις ματια" πρέπει να έχεις?
έχει το ΠΑΣΟΚ?
ας περιμενουμε λίγο. αν και τα θαύματα δεν γινονται κάθε μερα, ας περιμενουμε και το αυριανό απόγευμα. αφού φάγαμε το ψάρι , μην κολλήσουμε στην ουρά τώρα.