22 Μαρ 2008

Πως ένας δημοσιογράφος αυτοαναιρείται μέσα στην ίδια σελίδα


Όλο και αυξάνονται οι φωνές κατά των ΜΜΕ και δημοσιογράφων τον τελευταίο καιρό. Όλο και οι "τρελοί" γινόμαστε περισσότεροι !

Λοιπόν σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα ακόμη λαμπρό τέκνο του ΔΟΛ Newsroom , τον κ.Παπαχρήστο και το "δοκίμιο" του με τίτλο " Πάρτι στο συνέδριο δεν έγινε" (σελ. 8 των σημερινών ΝΕΩΝ). Ο λαμπρός ανήρ - ο οποίος , θυμηθείτε με , σύντομα θα ζητήσει να μπει στις βουλευτικές λίστες - χαρακτηρίζει το συνέδριο "μια απο τα ίδια¨ (ίσως και εγώ το ίδιο νάλεγα, όχι όμως από τη σκοπιά τη δική του), χαρακτηρίζει την δευτερομιλία ΓΑΠ "ξεκούδουνο" και παρομοιάζει την "ελλάδα αξιών" με το χρηματιστήριο αξιών !! Έχετε καμιά αμφιβολία ότι γράφει σε διατεταγμένη υπηρεσία?

Αν δεν πείθεστε διαβάστε και το μικρό "διαφημιστικό" που συνοδεύει το παραπάνω δοκίμιο , με τίτλο " Έχει πρωθυπουργό η χώρα?" . Όπου εν ολίγοις εκλιπαρεί τον "καταλληλότερο" (αυτό κάνει στην ουσία) να αφήσει τις διακοπές του στα εξωτικά νησιά και να έρθει να σώσει τη χώρα ... Ο Σωτήρας ... ο μόνος!

Για να σας δώσω να καταλάβετε το μέγεθος της κατά παραγγελία δημοσιογραφίας που κατά τη γνώμη μου ασκούν όλοι αυτοί οι αστέρες δημοσιογράφοι των δήθεν εφημερίδων της "δημοκρατικής παράταξης", θα πω μόνο ότι αν εγω ήμουν δημοσιογράφος μιας αντιπολιτευόμενης εφημερίδας δεν θάβαζα ερωτηματικό στον τίτλο .. θα έγραφα σαφώς " Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ" !! Τελεία.

Βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας και σχολιάστε. Ρίξτε μόνο μια ματιά και στην γελιογραφία του Δημήτρη Χατζόπουλου , που ...σώζει τη σελίδα.

Κατά τα άλλα , ωωωω οποία έκπληξη ... ΤΑ ΝΕΑ έχουν συνέντευξη Τσίπρα !!!! Πως πωλούσε οδηγητή, την ώρα που άλλοι έκαναν καμακι ! έλα ρε παιδιά ... απλό ειναι ... του είχανε πει απο μικρό ...ότι όταν θα γινει αρχηγός θα πέφτουν στα πόδια του όλες!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι από αυτούς τους ...λαμπρούς νέους αγαπητέ,που εξαργύρωσε την ...πένα του και τις φιλίες του,ούτε καν έξω από τα κάγκελα της"Σοφοκλέους",αφού είχε πληροφορίες εκ των έσω!Είναι ο ίδιος που στους κύκλους που κυκλοφορεί,διατυμπανίζει πως,"εάν ΔΕΝ προσκυνήσει(ο ΓΑΠ),θα τον εξαφανίσουμε!".
Δυστυχώς πολλοί από τη γενιά του πολυτεχνείουέχουν καταντήσει....
Δεν γνωρίζω εάν είναι το ..χρήμα η εάν ο Ψυχάρης διαθέτει μαγικό ραβδί
κάνοντας "λοβοτομή στους υφισταμένους του!!
Ευχαριστώ για το χώρο σου.

tractatus είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
tractatus είπε...

Είναι, επίσης, ο συγγρα΄φεας του μυθιστορήματος "Ερωτας στa περιστύλιa της Βουλής"....ρίξε μια ματιά αν και έχει αποσυρθεί και θα δείς γνωστά πρόσωπα να περιφέρονται στο περιστύλιο....

Ανώνυμος είπε...

Περί Τσίπρα
1.Ποιός θα του εξηγήσει επιτέλους ότι ΆΛΛΟ ιστορικό γεγονός ήταν η απόβαση στο Κόλπο των Χοίρων και ΆΛΛΟ η Κρίση των πυραύλων(γνωστή και ως "Η Κρίση της Κούβας");! Επιτέλους, έλεος, το'χει ξανακάνει αυτό το λάθος!
2. Τσίπρας = Ο Σαρκοζύ της Αριστεράς (γνωστός και ως "ο Γρήγορος σαν τον αγέρα"), σε 5 διαφορετικά γεωγραφικά σημεία ταυτοχρόνως και με όλα τα ΜΜΕ να τρέχουν ξωπίσω του. Ας ελπίσουμε ότι δε θα βρει μοντέλο φιλενάδα, γιατί τότε θα τον βλέπουμε 100 ώρες την ημέρα.
3.Ο Σαρκοζύ δεν είναι αντι-συμβατικός, είναι νεο-αντιδραστικός και νεο-συντηρητικός (> neo-conservatisme,neoc,όπως το λένε οι Γάλλοι),τουτέστιν απενοχοποιημένος(>décomplexé)νεόπλουτος.

spallantzas είπε...

@kaith
το χρήμα φυσικά αγαπητή μου , το χρήμα ...
καλωσόρισες στα μέρη μας!