23 Μαρ 2008

Σκωτσέζικο Ντουζ

The great Pretender σήμερα στο Βήμα!
"Tην κούρσα θα την κερδίσει όποιος καταφέρει πρώτος να συγκροτήσει μια πειστική πρόταση εξουσίας. Δεν εννοώ τις σαχλαμάρες με τον Τσίπρα αλλά μια σοβαρή και αξιόπιστη πρόταση, η οποία θα υποστηρίζεται απο ανθρώπους, όχι νέους και παλιούς, αλλά σοβαρούς και αξιόπιστους. Διαφορετικά θα συνεχίσουν και οι δυο να παίζουν με τη φωτιά."
Μην ανησυχείτε , δεν πρόδωσε το ΔΟΛ newsroom ακόμη τον cool Alexis ! απλά του άρχισε τα ..σκωτσέζικα ντουζζ. ..... Είδε που ..."ανασταίνεται" και ο Λάζαρος- Ευάγγελος (ο οποίος λέει θα αναλάβει τον Αλαβάνο στη Βουλή ... το "λιοντάρι!!) ...και είπε να το γυρίσει λίγο το τροπάριο ...μερες πούναι ... στο "η εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα ...δημοσκόπηση" , composed by Takis Theodorikakos , πρωην Κνίτης κι αυτός , που πούλαγε οδηγητή μαζί με τον Alexis.
Δεν καταλάβατε? Μα είναι απλό : Ο Πρετεντέρης , το Βήμα , ο ΔΟΛτο χαβά τους ...
"Κάντε τον Γαπ να προσκηνύσει, αλλιώς τελειώστε τον" !
υ.γ. Σε ποιά εφημερίδα έχει σημερα συνέντευξη ο Τσίπρας?

4 σχόλια:

Πέτρος ΚΟΥΠΕΓΚΟΣ είπε...

Stefan,
ωραία, είναι γεγονός ότι το συγκρότημα "παίζει" με τις εξελίξεις, και όπου και όπως μπορεί τις επηρεάζει.
Αν του βγει ο ΒΒ θα παίξει μαζί του, αν του βγει ο Τσίπρας επίσης, αν του βγει ο ΓΑΠ...ΕΠΙΣΗΣ!!!

Ανεξάρτητα πάντως από το τι θα ήθελε, στο τέλος, ΚΑΙ το συγκρότημα θα υποκύψει στην επιθυμία των πολλών και την επιλογή του λαού.

Γιατί ανακαλύπτουμε διαρκώς την πυρίτιδα;

Ο Πρετεντέρης διακατέχεται συχνά από εμπάθεια και δεν είναι λίγες οι φορές που παρουσιάζει το άσπρο, μαύρο.

Πολλές φορές όμως επίσης περιγράφει ευθαρσώς πράγματα που επιβάλλει η κοινή λογική...

Και η κατάληξη του σχολίου του με τέτοια μου μοιάζει και γιαυτό εγώ συμφωνώ σε αυτό που λέει.

Ο τόπος έχει ανάγκη από σοβαρή αξιόπιστη πρόταση η οποία θα υποστηρίζεται από ανθρώπους, όχι νέους και παλιούς, αλλά σοβαρούς και αξιόπιστους.

Τέλος η ανοχή.
Την πληρώσαμε ακριβά.
Θα μας στοιχίσει τα πάντα.

Είναι προφανές ότι ο ΓΑΠ δεν προσκύνησε στον ΔΟΛ, η εμπειρία όμως από το συνέδριο και τη σύνθεση του ΠΣ θέτει τουλάχιστο πολλά ερωτηματικά στα οποία εγώ έχω πάψει να "αναζητώ" απαντήσεις.

Μπορεί το σημερινό ΠΑΣΟΚ να αναζητήσει τον νέο του εαυτό στο "πεζοδρόμιο", στις συντάξεις των 950 Ευρώ, στην "ενότητα" με την Τόνια, στα ανεδαφικά "δημοψηφίσματα" ως ουρά του Συνασπισμού ... όμως αυτό δεν είναι αξιόπιστη και σοβαρή πρόταση... και στο πόκερ, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στο ΠΑΣΟΚ, όποιος παίζει τα "ρέστα" του πρέπει, αν έχει, και να δείχνει τα καλά χαρτιά του...

Αρκετά λοιπόν οι "μπλόφες", οι μαζορέττες, και τα σκωτσέζικα ντουζ όχι του Πρετεντέρη, αλλά από εκεί που πιο πολύ μας πονάει και μας ενδιαφέρει...

spallantzas είπε...

@ΠΟΛΙΣ
δεν ανακαλύπτω την πυρίτιδα. και δεν απευθυνομαι προς τα έξω. συμφωνώ μαζι σου και απευθύνομαι προς τα μέσα!
δεν κρύβομαι πίσω απο την κουρτίνα , καταγράφω όμως την κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. και ο πρετεντέρης και το συγκρότημα είναι ένα μερος της κατάστασης. το τι κάνει το ΠΑΣΟΚ λίγο με απασχολεί. το τι θα κάνουμε εμείς οι πολίτες με προβληματίζει πολύ!

Γιώργος Ασημακόπουλος είπε...

Με το 70% να θέλει συνεργασία τι έπρεπε να κάνει το ΠΑΣΟΚ, να κλείνει την πόρτα στον ΣΥΝ;

Αυτό το κάνει ο Τσίπρας από μόνος του;)

tractatus είπε...

Για καθίστε βρε παιδιά...δλδ το ΠΑΣΟΚ ανεξάρτητα απο το τι θέλει ο ΣΥΝ και ο εκάστοτε αρχηγός του δεν έχει δική του άποψη; Αυτό λέει και ο Πέτρος...οσο για το τι θέλει να κάνει το ΠΑΣΟΚ, Στέφανε, θέλουμε δεν θέλουμε μας ενδιαφέρει όλους όσους είμαστε δραστηριοποιημένοι εκεί και μάλιστα αν εκφράζουμε και απόψεις πολιτών ακόμα περισσότερο. Αυτά τα δύο είναι ή δεν είναι συνδεδεμένα; Εκεί είναι ο κρίκος.
Κι απο την άλλη αυτές οι απολιτίκ δημοσκοπήσεις που, σ'ενα βαθμό συμφωνώ οτι πέφτουν μέσα, δεν είναι και οι διαμορφωτές των πάντων...εκτός κι αν οι πολίτες αποφασίζουν με βάση τις δημοσκοπήσεις κι εφόσον εκεί το ΠΑΣΟΚ δηλώνει αντίθετο, θα πρέπει άμεσα να διαμορφώσει την δική του "δημοσκόπηση" που δεν είναι παρά η κάθοδος στη κοινωνία και η καταγραφή των προβλημάτων και των λύσεων για τους πολίτες...είναι εφικτό αυτό; εκεί είναι το θέμα μετά τα τελευταία; Ιδού η Ρόδος!